Splittider for Sentrumsløpet

0
294
Splittider for Sentrumsløpet
Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-LIFE
X-LIFE.NO gir deg alt du trenger av treningsutstyr!

ALT AV UTSTYR TIL

HJEMMETRENINGEN!

OPPTIL 40% RABATT!

Når du skal løpe Sentrumsløpet kan det være interessant å vite noe om med hvilken fart du kan holde per km. Bruk en splittidkalkulator for å beregne hvor raskt du fart du kan holde på distansen.

Kalkulator for å beregne splittider på Sentrumsløpet

Å ha en formening om hvilken fart du til enhver tid skal holde når du løper Sentrumsløpet, kan gjøre det enklere for deg å ha en oversikt over tider ved forskjellige punkt i løypa. Velg mellom splitter på 1, 2, 5 og 10 km.

Beregne dine splittider for Sentrumsløpet

For at du skal kunne beregne splittider for Sentrumsløpet, må du legge inn distanse og en estimert tid på distansen. Legg inn en tid du vet du kan gjennomføre på, eller har som mål å klare. Deretter legger du inn Lengden på splitten.

Hvordan løpe Sentrumsløpet med negativ splitt

Som vi allerede har vært inne på, kan det være mye tid å spare på å løpe Sentrumsløpet med negativ splitt. Mange løpere taper mye tid den siste halvdelen løpet. For å greie å løpe en raskere siste halvdel av løpet, er du nødt til å disponere kreftene riktig. Det betyr at du må ta det roligere de første kilometerne. Det er spesielt viktig i Sentrumsløpet, fordi de 3 første kilometerne stiger jevnt opp til Frognerparken. Brenner du av for mye krefter her, vil du garantert få det mot slutten. Løp 10-15 sekunder saktere enn det du er god for de første 2-3 kilometerne. Det du «taper» her vil du få igjen i fullt monn mot slutten av løpet.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra MILRAB

HØSTSALG!

OKTOBERFEST HOS MILRAB

SPAR

OPPTIL

40%!


Relaterte artikler:

Løpe Sentrumsløpet med negativ splitt

Beregne sluttid på Sentrumsløpet

Annonse fra X-LIFE

HØSTSALG!

OPPTIL

45%

RABATT!