Annonsere på Spurt.no

Spurt.no er en nettressurs og blogg med en mengde artikler som handler om løping, trening, livsstil og kosthold. Vårt mål er å motivere flest mulig til trening og en sunn livsstil. Spurt.no har i løpet av kort tid opparbeidet seg 25000 unike brukere per måned, og er i rask vekst. Spurt.no har 210 000 klikk og nærmere 2 millioner sidevisninger i løpet av et år. CTR (Click Through Rate) er på 11,5.

Annonser på Spurt.no

Spurt.no ligger på en plattform som inviterer til annonsering der kunden måtte ønske det, blant annet bannerannonsering og annonser i artikler. Vi selger annonser på månedsbasis, med direkte link til ønsket målside.

Størrelse på banner og priser

Vi har både faste og fleksible annonseplasser på Spurt.no. Størrelsen på annonsene vil variere, avhengig av plassering. Annonsene kan om ønskelig vises på enkeltsider, eller alle sider. Nedenfor er en oversikt over størrelse og priser på annonser. Størrelsene er ikke absolutte, men kan justeres etter kundens ønske.

  • Toppbanner: NOK 14999 eks. mva pr måned
  • Høyreside: NOK 4995 eks. mva pr måned
  • Banner i bunntekst: NOK 2995 eks. mva pr måned
  • Artikkel (topp-, midt-, bunnplassering): Fleksibel størrelse etter ønske, NOK 9995 eks. mva pr måned (synlig i alle artikler)
  • Skrive artikler om produkter, priser etter avtale

Vi tilpasser bannere et kundens ønske.

Kommersiell partner

Det er også mulig å inngå en avtale om å være kommersiell partner med Spurt.no. Ta kontakt for mer info og utarbeidelse av avtale.

Ta kontakt på info@spurt.no eller ring 930 36 011.

Runnerswalk.com

Om forfatteren

Legg inn kommentar