Beregne sluttid på Sentrumsløpet

Lurer du på hvor raskt du kan løpe Sentrumsløpet, basert på distanser du har løpt tidligere? Bruk en løpekalkulator for å estimere din sluttid på Sentrumsløpet!

Løpekalkulator for å estimere sluttid på Sentrumsløpet

Hvilken sluttid du får på Sentrumsløpet vil blant annet avhenge hvordan har trent, alder og fysiske forutsetninger. Imidlertid kan hvilken tid du har løpt på andre distanser, være en indikator på hvor raskt du kan gjennomføre Sentrumsløpet.

SpurtPredictor er en løpekalkulator som lar deg raskt og enkelt beregne din sluttid på Sentrumsløpet. Legg inn distansen på Sentrumsløpet (10 km) distansen du skal bruke som beregningsgrunnlag, og tiden du brukte på denne distansen. Velg mellom en rekke distanser.

Exclusive Winter Collection

Løpekalkulatoren gir deg en estimert sluttid på Sentrumsløpet

Gjennomfører du et testløp på 5 km, der du bruker 20 minutter, vil det gi en estimert sluttid på 41:42 på Sentrumsløpet. Det er viktig å understreke at løpekalkulatoren gir deg en estimert sluttid på hvor raskt du kan løpe Sentrumsløpet. Faktorer som løypeprofil, temperatur og dagsform, vil kunne påvirke hvilken sluttid du kan få på Sentrumsløpet.

Relaterte artikler:

Løpe Sentrumsløpet med negativ splitt

Terskeltrening for Sentrumsløpet

Om forfatteren

Legg inn kommentar

SYKLE TIL JOBBEN?

OPPTIL 40%

PÅ ELSYKLER!