Kalorier forbrent per km

0
799
Kalorier forbrent per km
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra MILRAB.NOGARMIN SOLAR - Oppdag de nye modellene!

Lær hvordan du kan bruke en kalorikalkulator for å estimere kalorier forbrent per km, og hvordan du beregne kaloriforbruk på den distansen du ønsker.

Kalkulere forbrenning av kalorier

Denne kalorikalkulatoren vil vise deg hvor mange kilokalorier (1kcal = 4184 joules) du forbrenner når du løper en gitt distanse.

Forbrenning av kalorier når du løper

Løping er en av de mest effektive måtene du kan forbrenne kalorier på. Dessverre er det ikke mulig å fortelle nøyaktig hvor mange kalorier du forbrenner, siden den nøyaktige mengden er avhengig av flere faktorer (f.eks. terreng, atmosfærisk trykk, trivsel, formnivå). Det er imidlertid mulig å estimere et nøyaktig kaloriforbruk basert på distansen og vekten på løperen. Jo lenger du løper desto mer kalorier vil du forbrenne. Det er også verdt å merke seg at hastigheten når du løper ikke har noen betydning for forbrenning av kalorier. 10 kilometer på 35 minutter og 10 kilometer på 1 time vil føre til samme energiforbruk av samme løper. Jo tyngre løperen er, jo mer kalorier vil bli forbrent.

Kalorikalkulator for å beregne kalorier forbrent per km

Legg inn 1 km i kalorikalkulatoren, din kroppsvekt og hvilken du brukte på å gå eller jogge kilometeren.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-lifeX-LIFE.NO har alt du trenger til hjemmetrening!

Når du tilbakelegger 1 km med en kroppsvekt på 76 kg, vil du ha forbrent cirka 79 kalorier.

Relaterte artikler:

Hvor mange kalorier trenger jeg

Hvor mange kalorier er 10000 skritt?

Annonse fra X-LIFESchwinn IC7 spinningsykkel er en tøff spinningsykkel fra en av verdens største merkevarer, kjent for sin kvalitet og unike design!