Hvor mange kalorier trenger du?

0
304
Hvor mange kalorier trenger du
Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-LIFE

HØSTSALG!

5 999,-

9 999,-

HELKROPPSTRENING HJEMME MED SCHWINN AIRDYNE AD2!

40% RABATT!

Dagsbehov av kalorier blir blant annet bestemt av hvilket aktivitetsnivå du har i løpet av en dag. Bruk en kalorikalkulator som for å beregne ditt kaloribehov i løpet av en dag!

Hvor mange kalorier bør man forbrenne hver dag

Kaloriinntaket ditt i løpet av en dag bør som et minimum ikke overstige kaloriuttaket, det vil si det du forbrenner av kalorier i løpet av en dag. Det beste er å opprettholde en sunn vekt tilsvarende normal BMI. Ønsker du redusere vekten din, er den beste måten å gjøre det på å øke aktivitetsnivået ditt og ha et sunt og balansert kosthold. Regelmessige måltider for å opprettholde et stabilt blodsukker, kan gjør det enklere for deg å opprettholde normalvekt.

Hvor mange kalorier forbrenner jeg

Hvor mange kalorier du forbrenner i løpet av en dag, vil avhenge av flere faktorer. Kjønn, alder og aktivitetsnivå er noen viktige faktorer som påvirker din forbrenning. Hva du spiser vil ha også betydning for din forbrenning. Fett vil for eksempel ta mye lenger tid å forbrenne enn enn karbohydrater. Du trenger begge deler, i tillegg til proteinrik mat. Du kan øke din forbrenning gjennom å trene regelmessig. Dette er kanskje den beste måtene å opprettholde en sunn vekt, i tillegg til å ha et sunt og balansert kosthold der du får i deg alle viktige næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Kalorikalkulator for å beregne daglig kaloribehov

SpurtEnergy er en kalorikalkulator som lar deg beregne ditt daglige kaloribehov, med utgangspunkt i ditt aktivitetsnivå. Legg inn kjønn, alder, høyde og vekt for beregne hvor mange kalorier du forbrenner.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra MILRAB

HØSTSALG!

OKTOBERFEST HOS MILRAB

30-40%

RABATT!


SpurtEnergy gir deg et estimat

Kalorikalkulatoren gir deg et estimat baserte på dataene du legger inn. Hvor mange kalorier den enkelte forbrenner vil variere, og det vil være vanskelig å gi en nøyaktig beregning på hvor mye. Bruk derfor SpurtEnergy som en indikasjon på hvor mange kalorier du kan forbrenne ved et et gitt aktivitetsnivå.

Relaterte artikler:

SpurtDiet

SpurtWeight

Annonse fra X-LIFE

HØSTSALG!

BOWFLEX SELECTTECH 552I

SPAR

1000,-