Zyrtec mot myggstikk

Hevelsen etter et myggstikk er et resultat av en allergisk reaksjon på proteiner i myggspytt. Lær mer om hvordan antihistaminer kan hjelpe mot myggstikk.

Myggstikk

Den røde, kløende, smertefulle hevelsen, blir noen ganger forvekslet med en sekundær bakteriell infeksjon forårsaket av riper og ødelagt hud. Skeeter syndrom er faktisk et resultat av en allergisk reaksjon på proteiner i myggspytt. Det er ingen enkel blodprøve for å oppdage myggantistoffer i blod, så myggallergi blir diagnostisert ved å avgjøre om de store, røde områdene med hevelse og kløe skjedde etter at du ble bitt av mygg.

Zyrtec mot myggstikk

De fleste myggstikk slutter å klø og leges på egenhånd i løpet av noen dager. Disse tipsene for behandling av myggstikk kan gjøre deg mer komfortabel.

  • Ha på en lotion, krem ​​eller lime. Å ha calamine lotion eller reseptfri hydrokortison-krem ​​på stikket, kan bidra til å lindre kløen. Eller prøv å dyppe på stikket en lime laget av natron og vann. Påføre flere ganger daglig til symptomene forsvinner.
  • Ha på en kjølig kompress. Prøv å berolige stikket ved å bruke en kald kompresjon eller en kjølig, fuktig klut i noen minutter.
  • Ta antihistaminer. For sterkere reaksjoner, prøv å ta et reseptfritt antihistamin som Zyrtec, Benadryl eller Chlor-Trimeton.

Relaterte artikler:

Hva hjelper mot myggstikk

Kjerringråd mot myggstikk

Om forfatteren

Legg inn kommentar