Ytelse på distanser basert på alder

Y

Lær mer om hvordan du presterer sammenlignet med de beste på din alder, og hvordan du kan bruke kalkulator for aldersgradering for å estimere din ytelse på en rekke løpsdistanser.

Prestasjoner basert på alder

Du har sikkert noen ganger tenkt at du ligger et hav av tid blant de aller beste i verden på distansen du trener på. Slik er det for de aller fleste av oss. Men har du noen gang tenkt hvordan du ligger an med tanke på de beste på din alder? Selv om det på verdensbasis er veldig gode løpere på alle løpsdistanser, kan det å sammenligne din løpstider med de beste i verden på din alder, være interessant. Med SpurtAge løpekalkulator basert på alder kan du se din prosentvise ytelse på en gitt distanse, sammenlignet med de beste i begge kjønn som er på din alder.

SpurtAge

Legg inn alder, kjønn, distanse og tiden du brukte på distansen (Alle felter må være fylt ut. ‘0’ dersom det ikke er verdier i feltene timer, minutter eller sekunder).

En kvinne på 35 år som løper 10 km på 38 minutter, har en oppnåelsesgrad på 78,93 prosent. Det betyr at tiden er drøyt 78 prosent av de beste på hennes alder i verden, med andre ord en meget god tid.

Relaterte artikler:

Hvor rask er du for din alder?

WMA kalkulator

Forfatter

Legg inn kommentar

Spurt.no er et nettsted der du finner det aller meste av artikler om løping og trening. Du finner også artikler om motivasjon, og en rekke kalkulatorer du kan bruke når du trener.

Terje Lien

Terje Lien deler av sine erfaringer med løping og trening.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss! info@spurt.no

Siste innlegg