ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |
En velsmakende pølsegryteoppskrift med krydret chorizo, røkt paprika og rikelig med grønnsaker, perfekt for et mettende familiemåltid. Lær hvordan du lager verdens beste pølsegryte.
Næringsinnhold
- kcal: 519
- fett: 33,8 gram
- mettet fett: 11,7 gram
- karbohydrater: 5,9 gram
- sukker: 11,7 gram
- fiber: 5,2 gram
- protein: 24,5 gram
- salt: 2,9 gram
Ingredienser
- 2 ss olivenolje eller rapsolje
- 1 løk, finhakket
- 2 mellomstore stenger selleri, finhakket
- 1 gul paprika, hakket
- 1 rød paprika, hakket
- 6 chorizo-pølser (ca. 400 gram)
- 6 svinepølser (ca. 400 gram)
- 3 fete hvitløksfedd, hakket
- 1 ½ ts søt røkt paprika
- ½ ts malt spisskummen
- 1 ss tørket timian
- 125 ml hvitvin
- 2 x 400 grams bokser cherrytomater eller hakkede tomater
- 2 kvister frisk timian
- 1 kyllingbuljongterning
- 1 x 400 gram boks aduki bønner, drenert og skylt
- 1 haug gressløk, kuttet (valgfritt)
Relatert: Hvordan trekke pølser
Slik lager du verdens beste pølsegryte
- Varm 2 ss olivenolje eller rapsolje i en stor tykkbunnet panne.
- Tilsett 1 finhakket løk og stek forsiktig i 5 minutter.
- Tilsett 2 finhakkede mellomstore selleristaver, 1 hakket gul paprika og 1 hakket rød paprika og stek i ytterligere 5 minutter.
- Tilsett 6 chorizo-pølser og 6 svinepølser og stek i 5 minutter.
- Rør inn 3 hakkede hvitløksfedd, 1 ½ ts søtrøkt paprika, ½ ts malt spisskummen og 1 ss tørket timian og fortsett å steke i 1 – 2 minutter eller til aromaene slipper ut.
- Hell i 125 ml hvitvin og bruk en tresleiv for å fjerne eventuelle rester som sitter fast i pannen.
- Tilsett to bokser på 400 gram tomater og 2 kvister frisk timian og la det småkoke. Smuldre inn kyllingbuljongterningen og rør.
- Kok i 40 minutter. Rør inn en 400 gram skylte aduki bønner og kok i ytterligere fem minutter.
- Fjern timiankvistene, krydre med sort pepper og rør gjennom litt avkuttet gressløk, hvis du bruker. Servere.
Relatert: Pølsegrateng med hvit saus
ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |