Verdens beste pølsegryte

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

En velsmakende pølsegryteoppskrift med krydret chorizo, røkt paprika og rikelig med grønnsaker, perfekt for et mettende familiemåltid. Lær hvordan du lager verdens beste pølsegryte.

Næringsinnhold

  • kcal: 519
  • fett: 33,8 gram
  • mettet fett: 11,7 gram
  • karbohydrater: 5,9 gram
  • sukker: 11,7 gram
  • fiber: 5,2 gram
  • protein: 24,5 gram
  • salt: 2,9 gram

Ingredienser

  • 2 ss olivenolje eller rapsolje
  • 1 løk, finhakket
  • 2 mellomstore stenger selleri, finhakket
  • 1 gul paprika, hakket
  • 1 rød paprika, hakket
  • 6 chorizo-pølser (ca. 400 gram)
  • 6 svinepølser (ca. 400 gram)
  • 3 fete hvitløksfedd, hakket
  • 1 ½ ts søt røkt paprika
  • ½ ts malt spisskummen
  • 1 ss tørket timian
  • 125 ml hvitvin
  • 2 x 400 grams bokser cherrytomater eller hakkede tomater
  • 2 kvister frisk timian
  • 1 kyllingbuljongterning
  • 1 x 400 gram boks aduki bønner, drenert og skylt
  • 1 haug gressløk, kuttet (valgfritt)

Relatert: Hvordan trekke pølser

Slik lager du verdens beste pølsegryte

  1. Varm 2 ss olivenolje eller rapsolje i en stor tykkbunnet panne.
  2. Tilsett 1 finhakket løk og stek forsiktig i 5 minutter.
  3. Tilsett 2 finhakkede mellomstore selleristaver, 1 hakket gul paprika og 1 hakket rød paprika og stek i ytterligere 5 minutter.
  4. Tilsett 6 chorizo-pølser og 6 svinepølser og stek i 5 minutter.
  5. Rør inn 3 hakkede hvitløksfedd, 1 ½ ts søtrøkt paprika, ½ ts malt spisskummen og 1 ss tørket timian og fortsett å steke i 1 – 2 minutter eller til aromaene slipper ut.
  6. Hell i 125 ml hvitvin og bruk en tresleiv for å fjerne eventuelle rester som sitter fast i pannen.
  7. Tilsett to bokser på 400 gram tomater og 2 kvister frisk timian og la det småkoke. Smuldre inn kyllingbuljongterningen og rør.
  8. Kok i 40 minutter. Rør inn en 400 gram skylte aduki bønner og kok i ytterligere fem minutter.
  9. Fjern timiankvistene, krydre med sort pepper og rør gjennom litt avkuttet gressløk, hvis du bruker. Servere.

Relatert: Pølsegrateng med hvit saus

Referanser

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

Om forfatteren