00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Vegetar nachos

Revitalisere vanlige måltider med denne vegetariske nachosen, sammen med en kremaktig og sunn guacamole.

Ingredienser

  • 175 gram pose tortilla chips
  • 1 boks valgfri bønner
  • 1 kopp revet osteblanding
  • 1/2 kopp tykk og tykk salsa
  • Lettrømme, til servering
  • Frisk koriander, til servering

Guacamole

  • 2 middels avokado, hakket
  • 1 middels tomat, frøet, finhakket
  • 2 ts limesaft
  • 1 ss finhakket ferske korianderblader

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 200 ° C / 180 ° C, med varmluft.

Trinn 2

Spre tortilla chips over bunnen av en varmefast tallerken. Ha bønner over chipsen. Dryss med ost. Stekes i 15 minutter, eller til osten har smeltet.

Trinn 3

I mellomtiden lager du guacamole. Legg avokado i en bolle. Mos med en gaffel til den er jevn. Rør inn tomat, limejuice og koriander. Krydre med salt og pepper.

Trinn 4

Servere nachos toppet med salsa, guacamole, rømme og korianderblader.

Relaterte artikler:

Vegansk carbonara

Vegansk risotto

Om forfatteren