ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |



Vegetar middag til barn

Lag disse supergrønne muffinsene som første vegetar middag for barn. Laget med spinat, ost og fullkornsmel, er de en god førstemat for babyer fra seks måneder.

Næringsinnhold

  • kcal: 167
  • fett: 6 gram
  • mettet fett: 3 gram
  • karbohydrater: 19 gram
  • sukker: 1 gram
  • fiber: 2 gram
  • protein: 8 gram
  • salt: 0,52 gram

Ingredienser

  • 200 gram fersk spinat
  • 100 gram cheddar, revet
  • 1 ss tørket timian
  • 2 egg
  • 5 ss gresk yoghurt
  • 150 gram vanlig hvitt mel
  • 150 gram fullkornsmel
  • 3 ts bakepulver
  • smør til å smøre

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 C. Legg spinaten i en foodprosessor og blend til den er strimlet (ikke moset). Legg i en bolle sammen med revet ost og tørket timian.
  2. Knekk de 2 eggene i en bolle og bland sammen med yoghurten.
  3. Sikt melet og bakepulveret over bollen og bland godt sammen
  4. Hell over i et muffinsbrett og stek i 20-25 minutter. Avkjøles før servering.

Relaterte artikler:

Grønnsakssuppe vegetar

Vegetar lasagne med cottage cheese

Referanser

Om forfatteren