Lag disse supergrønne muffinsene som første vegetar middag for barn. Laget med spinat, ost og fullkornsmel, er de en god førstemat for babyer fra seks måneder.
Næringsinnhold
- kcal: 167
- fett: 6 gram
- mettet fett: 3 gram
- karbohydrater: 19 gram
- sukker: 1 gram
- fiber: 2 gram
- protein: 8 gram
- salt: 0,52 gram
Ingredienser
- 200 gram fersk spinat
- 100 gram cheddar, revet
- 1 ss tørket timian
- 2 egg
- 5 ss gresk yoghurt
- 150 gram vanlig hvitt mel
- 150 gram fullkornsmel
- 3 ts bakepulver
- smør til å smøre
Slik gjør du
- Sett ovnen på 180 C. Legg spinaten i en foodprosessor og blend til den er strimlet (ikke moset). Legg i en bolle sammen med revet ost og tørket timian.
- Knekk de 2 eggene i en bolle og bland sammen med yoghurten.
- Sikt melet og bakepulveret over bollen og bland godt sammen
- Hell over i et muffinsbrett og stek i 20-25 minutter. Avkjøles før servering.
Relaterte artikler: