HØSTTURER!

OPPTIL 40%

RABATT!


Vegansk pavlova

Eggfri, vegansk marengs gir deg pavlovaen du har lengtet etter når du er veganer.

Ingredienser

  • 400 ml boks kokoskrem
  • 400g kan kikerter
  • 1 kopp (220g) strøsukker
  • 1 ss maismel
  • 2 ss lønnesirup
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • Pistasjenøtter, for å servere
  • Kokosflak til servering
  • Friske bær du kan pynte pavlovaen med
  • Spiselige blomster, til servering

Slik gjør du

  1. Legg kokoskrem i kjøleskapet til kjøling over natten. Tøm kikerter, og ta vare på konserveringsvæsken. Legg kikerter i en lufttett beholder og avkjøl for annen bruk. Avkjøl hermetikkvæsken i 2 timer eller til den er kald.
  2. Forvarm ovnen til 150 ° C og kle to bakebrett med bakepapir. Når hermetisk væske er kald, overfør til en stavmikser utstyrt med vispefestet og visp i 8 minutter eller til blandingen bobler. Tilsett sukker, 1 ss av gangen, visp konstant i 15 minutter eller til sukker er helt oppløst.
  3. Pisk inn maismel. Arbeid med ca ¼ kopp blanding per marengs, form 10 cm rundinger på bakebrettene for å lage 12 marengs. Settes i ovnen og redusere varmen umiddelbart til 100 ° C. Stekes i 1 time og 15 minutter eller til utsiden av marengs er fast og skarp. Slå av ovnen og la marengs tørke ut i ovnen i 4 timer eller over natten.
  4. Neste dag legger du avkjølt kokosnøttkrem i en ren stativblander utstyrt med vispefestet. Visp til stive topper, vend deretter mikseren til lav hastighet og visp lønnesirup og vanilje. Spred kokoskremblandingen over marengs og spre med pistasjenøtter, kokosflak, jordbær, bringebær, blåbær og annen frukt du ønsker på pavlovaen.

Relaterte artikler:

Vegansk brownie

Vegansk eplekake

Om forfatteren

Av Spurt