HØSTTURER!

OPPTIL 40%

RABATT!


Vegansk muffins

Disse enkle veganske frokostmuffinsene med müsli og pekannøtter er perfekte å lage på forhånd og fryse i pakker for en rask morgenmat.

Næringsinnhold

  • kcal: 224
  • fett: 9 gram
  • mettet: 1 gram
  • karbohydrater: 30 gram
  • sukker: 15 gram
  • fiber: 2 gram
  • protein: 4 gram
  • salt: 0,1 gram

Ingredienser

  • 150 gram müslimiks
  • 50 gram lysebrunt, mykt sukker
  • 160 gram vanlig mel
  • 1 ts bakepulver
  • 250 ml søtet soyamelk
  • 1 eple, skrelt og revet
  • 2 ss druefrøolje
  • 3 ss nøttesmør (vi brukte mandel)
  • 4 ss demerara sukker
  • 50 gram pekannøtter, grovt avkjølt

Slik gjør du

Trinn 1

Varm opp ovnen til 200C/180C med vifte. Legg muffinsformer på en langpanne. Bland 100 gram müsli med lysebrunt sukker, mel og bakepulver i en bolle. Blande melk, eple, olje og 2 ss nøttesmør i en mugge, rør deretter inn i den tørre blandingen.Bland den resterende müslien med demerara sukker, gjenværende nøttesmør og pekannøtter, og ha i muffinsformene.

Trinn 2

Stekes i 25-30 minutter eller til muffinsene er hevet og gylne. Oppbevares i to til tre dager i en lufttett beholder eller fryses i en måned. Varme i ovnen før servering.

Relaterte artikler:

Vegansk snacks

Vegansk pizza

Om forfatteren

Av Spurt