Vegansk brownie

0
23
Vegansk brownie
Foto: Karolina Grabowska - Pexels.com
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra MILRAB

SOMMERSALG!

200+ TILBUD!

Lag myke og smakfulle brownies, uten meieriprodukter eller egg. De er perfekte for veganere og folk som følger et meierifritt kosthold.

Næringsinnhold

  • kcal: 314
  • fett: 16 gram
  • mettet fett: 6 gram
  • karbohydrater: 36 gram
  • sukker: 25 gram
  • fiber: 3 gram
  • protein: 5 gram
  • salt: 0,3 gram

Ingredienser

  • 2 ss malt linfrø
  • 200 gram mørk sjokolade, grovhakket
  • ½ ts finmalt kaffe
  • 80 gram vegansk margarin, pluss ekstra for smøring
  • 125 gram selvhevende mel (eller 2 ts bakepulver)
  • 70 gram malte mandler
  • 50 gram kakaopulver
  • ¼ ts bakepulver
  • 250 gram strøsukker
  • 1½ ts vaniljeekstrakt

Slik gjør du

Trinn 1

Varm opp ovnen til 170C / 150C. Smør en 20 cm firkantet form, eller dekk med bakepapir. Blande linfrø med 6 ss vann og sett til side i minst 5 minutter.

Trinn 2

Artikkelen fortsetter etter annonsen fra MILRAB

TACTICAL WEEK!

OPPTIL 40% RABATT!

Smelt 120 gram sjokolade, kaffe og margarin i en kjele med 60 ml vann på svak varme. La det avkjøles litt.

Trinn 3

Ha mel, mandler, kakao, bakepulver og ¼ ts salt i en bolle og rør for å fjerne eventuelle klumper. Bruk en visp til å blande sukkeret i den smeltede sjokoladeblandingen, og pisk godt til det er glatt og blankt, slik at alt sukker er godt oppløst. Rør inn linfrøblandingen, vaniljeekstrakt og gjenværende sjokolade, ha deretter i melblandingen. Fordele blandingen jevn i formen.

Trinn 4

Stekes i 35-45 minutter, til blandingen ikke lenger fester seg til en bakepinne som stikkes ned i kaken. La avkjøles i formen helt til den er kald, og skjær deretter i firkanter. Oppbevares i en lufttett beholder.

Relaterte artikler:

Vegansk eplekake

Vegansk bananbrød

Annonse fra MILRAB

SOMMERSALG!

200+ TILBUD!