Vegansk blomkålsuppe

0
20
Vegansk blomkålsuppe
Foto: Ponyo Sakana - Pexels.com
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra MILRAB

SOMMERSALG!

200+ TILBUD!

Lag denne veganske blomkålsuppen til lunsj eller som en lett kveldsmat. Den er perfekt toppet med persille og servert med ferskt brød.

  • 176 kcal
  • fett: 8 gram
  • mettet fett: 3 gram
  • karbohydrater: 14 gram
  • sukker: 10 gram
  • fiber: 6 gram
  • protein: 8 gram
  • salt: 0,4 gram

Ingredienser

  • 1 stor blomkål (1,5 kg), kuttet opp
  • ½ ss malt spisskummen
  • 2 ss olivenolje
  • 4 timian, fersk
  • 1 løk, finhakket
  • 1 selleripinne, finhakket
  • 1 fedd hvitløk, knust
  • 750-850 ml grønnsaksbuljong
  • 100 ml soyamelk
  • ½ liten persillebunt, finhakket

Slik gjør du

Trinn 1

Varm ovnen til 220C / 200C vifte / gass 7. Vend blomkålen i en stekepannen med 1 ss olivenolje, spisskummen og timian. Stekes i 15 minutter eller til den er gyllen og mør. Ha i timianen.

Trinn 2

Artikkelen fortsetter etter annonsen fra MILRAB

TACTICAL WEEK!

OPPTIL 40% RABATT!

Varm den gjenværende oljen i en kjele med løk og selleri og stek på middels varme i 10 minutter eller til den er myk. Tilsett hvitløk og stek i 1 min. Rør i det meste av blomkålen, og ha litt ekstra til suppen senere. Tilsett 750 ml av kraften i pannen og la det surre. Kokes i 10 minutter.

Trinn 3

Mose suppen til den er jevn med en stavmikser eller foodprosessor. Rør inn soyamelk og smak til. Serveres i boller og toppes med persille, ekstra blomkål og mer olivenolje, om ønskelig.

Relaterte artikler:

Vegansk brownie

Vegansk lasagne

Annonse fra MILRAB

SOMMERSALG!

200+ TILBUD!