Vegansk bananbrød

0
20
Vegansk bananbrød
Foto: Flora Westbrook - Pexels.com
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra MILRAB

SOMMERSALG!

200+ TILBUD!

Bruk de modne bananene i et velsmakende, vegansk bananbrød – den perfekte godbiten du kan nyte sammen med morgenfrokosten.

  • Vanskelighetsgrad: Enkel
  • Forberedelse: 10 minutter
  • Steketid: 40 minutter
  • Antall serveringer: 8-10

Næringsinnhold

  • kcal: 218
  • fett: 8 gram
  • mettet: 1 gram
  • karbohydrater: 33 gram
  • sukker: 15 gram
  • fiber: 2 gram
  • protein: 3 gram
  • salt: 0,5 gram

Ingredienser

  • 3 store, modne bananer
  • 75 ml vegetabilsk olje eller solsikkeolje, pluss ekstra til formen
  • 100 gram brunt sukker
  • 225 gram vanlig mel (eller bruk selvhevende mel og reduser bakepulveret til 2 ts)
  • 3 ts bakepulver
  • 3 ts kanel eller blandet krydder
  • 50 gram tørket frukt eller nøtter (valgfritt)

Slik gjør du

Trinn 1

Varm opp ovnen til 200C / 180C. Mos 3 store, modne bananer med en gaffel, og bland deretter godt med 75 gram vegetabilsk eller solsikkeolje og 100 gram brunt sukker.

Trinn 2

Artikkelen fortsetter etter annonsen fra MILRAB

TACTICAL WEEK!

OPPTIL 40% RABATT!

Tilsett 225 gram vanlig mel, 3 ts bakepulver og 3 ts kanel eller krydder, og bland godt. Tilsett 50 gram tørket frukt eller nøtter, om ønskelig.

Trinn 3

Stekes i en oljet, eller belagt med bakepapir, 2 kg brødform i 20 minutter. Dekk med folie hvis kaken blir raskt brun.

Trinn 4

Stekes i 20 minutter til, eller til fyllet ikke fester seg til en bakepinne.

Trinn 5

La det veganske bananbrødet avkjøles litt før du skjærer det i skiver. Kaken er deilig nystekt.

Relaterte artikler:

Vegansk lasagne

Vegansk livsstil

Annonse fra MILRAB

SOMMERSALG!

200+ TILBUD!