Tunfisksalat med persilledressing

0
291
Tunfisksalat med persilledressing
Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-LIFE

Lær hvordan du kan lage en smakfull tunfisksalat, rik på omega-3 fettsyrer og proteiner, like mye som kyllingfilét.

Ingredienser

4 kopper spinat
2 bokser tunfisk
1 skivet avocado
1 rød paprika
1 skivet agurk
1 appelsin, skrelt og skivet
½ finkuttet rødløk
1 bunt persille
⅓ kopp ekstra virgin olivenolje
Juicen fra en halv sitron
1 ss hvit vineddik
¼ ts salt

Slik gjør du

I en stor bolle vender du spinat, tunfisk, bønner, avokado, paprika, agurk, appelsin og løk sammen. Kjør persille, olje, sitronsaft, eddik, hvitløk og salt i en foodprosessor til blandingen er glatt. Hell dressingen over tunfisksalaten og vend for å blande.

Næringsinnhold

457 kalorier, 27 karbohydrater, 9 g fiber, 23 g protein, 31 g fett, derav 4 g mettet fett, 525 sodium.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-LIFE

Relaterte artikler:

Kyllingsalat med erter fetaost og mint

Saftig Thai biffsalat med mint

Annonse fra X-LIFE

HØSTSALG!