Treningsrom hjemme ideer

0
210
Treningsrom hjemme ideer
Foto: Adobe Stock
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra MILRAB

SOMMERNORGE!

400+ TILBUD!

Hvis du ikke har tid eller lyst til å gå på treningssenteret, hvorfor ikke lage ditt eget treningsrom hjemme? Du trenger ikke mye plass!

Mellom å ta vare på barna dine, sjonglere arbeidsforpliktelser og planlegging alle muligge aktiviteter, kan det siste du har tid til være trening. Forskning viser imidlertid at trening kan avlaste stress, forbedre humøret ditt og til og med bidra til å fremme bedre søvn. Hvis du ikke har lyst å trene på treningssenteret, hvorfor ikke ha en lignende opplevelse i komforten av ditt eget hjem? Her får du noen gode ideer for hvordan du kan tilrettelegge for trening hjemme.

Klatrevegg hjemme

Klatring er perfekt for eventyrlystne typer og en fin måte å engasjere musklene på (det vil også være en hit for barna). En vegg garasjen eller utvendig på huset kan enkelt forvandles med en klatrevegg.

Treningsrom i kjelleren

Forestill deg en trist kjeller i et funksjonelt treningsrom. Gjør heller veggene til et knutepunkt med en dristig malingsfarge, kunst og et inspirerende sitat som vil oppmuntre deg til å gi 100% når du trener. Det er ikke så mye som skal til for å piffe opp treningsrommet i kjelleren, og det trenger ikke koste mye!

Artikkelen fortsetter etter annonsen fra X-LIFE


Boksesekk i stua

Vil du bokse? Ta med moroa rett inn i hjemmet, ved å henge en boksesekk i stua.

Treningsrom i garasjen

Hvis du har råd til å gi opp garasjen din, hvorfor ikke konvertere den til et treningsrom? Eller kanskje du har en sportsbod du kan avse til treningsrom? Bygg om garasjen eller sportsboden til treningsrom.

Treningsrom med utsikt

Hvis du er heldig nok til å ha et hjem med fantastisk utsikt, kan du ha et treningsrom med utsikt der du kan trene. Det kan også være fullt mulig dersom du bor i en leilighet.

Treningsrom i et hjørne av soverommet

Hvis du ikke har et helt rom du kan avse, bruk et hjørne i soverommet ditt! Du trenger ikke mye plass for å legge en yogamatte eller plassere en spinningsykkel eller sammeleggbar romaskin. Ha også en skumrulle tilgjengelig for å massere ømme muskler etter treningen.

Treningsrom med speil

Speil gir romfølelse i et trangt treningsrom, og kan gjøre treningen mer motiverende.

Treningsrom på loftet

I stedet for å ha et ubrukt loft, kan du forvandle det til et treningsstudio. Sørg for at den er godt opplyst og utstyrt med enkle treningsutstyr, som en en spinningsykkel, romaskin, tredemølle og noen vekter, alt etter dine treningspreferanser.

Treningskrok

Ikke la en liten leilighet hindre deg i å trene hjemme. Sett opp en spinningsykkel i et hjørne, montere opp en ribbevegg eller ha en yogamatte og noen manualer tilgjengelig. Vær kreativ!

Relaterte artikler:

Treningsrom hjemme

Styrketrening hjemme med vekter

Annonse fra MILRAB

GRATIS BYTTE I 30 DAGER!