Treningsprogram for å gå ned i vekt raskt

Har du prøvd slankekurer og knallharde dietter, men ingenting fungerer. Du har kanskje også prøvd å trene uten at det har gitt resultater? Hva med å følge et treningsprogram?

Raskt ned i vekt på en uke

Raser du ned i vekt på en uke eller to, tyder det på at du får i deg altfor få kalorier, enten ved at du følger restriktive dietter eller pulver og pillekurer. Dette er ikke veien å gå for at du skal ha en varig vektnedgang. Ved å slanke deg på denne måten, øker du sannsynligheten for at du vil sprekke, med påfølgende overspising. Slanking ved at du sulter deg kan også være helseskadelig. Jo-jo slanking der du går opp og ned i vekt er ikke sunt, verken psykisk eller fysisk.

Hvordan gå ned i vekt raskt og effektivt

Først av alt så finnes det ingen quick fix på hvordan du kan gå raskt ned i vekt. Alle slankekurer og dietter kan være et vitnesbyrd på det. Mange av slankekurene og diettene kan få deg raskt ned i vekt, men du vil mest sannsynlig gå like raskt opp igjen, og til og med legge på deg enda mer. Så hvordan kan et treningsprogram få deg til å gå raskt ned i vekt? Et enkelt og fleksibelt treningsprogram vil gjøre det enklere for deg å vite hva du skal trene, hvor mye og med hvilken intensitet, og sørger for at det blir enklere å trene regelmessig. Regelmessig trening er alfa og omega for at du skal lykkes med å gå ned i vekt, og greie å opprettholde denne vekten. Du balanserer treningen med et sunt kosthold for å ha best mulig effekt, og for å gå raskt og effektivt ned i vekt. Treningsprogrammet sikrer at du trener variert med vekslende intensitet. Med hvilken intensitet du trener er viktig for at du skal ha best mulig forbrenning. Trening med lav intensitet vil bidra til at du forbrenner mer fett, mens trening med høyere intensitet kan sikre at du har høyere forbrenning av kalorier. Summen av treningen du gjennomfører, kombinert med hva du spiser, vil være bestemmende for raskt og effektivt du går ned i vekt. Hvordan gå ned i vekt fortest mulig bør alltid ses i lys av hva som er fornuftig med tanke på en varig vektreduksjon.

Hva du må spise for å gå ned i vekt fort

Kostholdet ditt spiller en viktig rolle med tanke på hvor raskt du går ned i vekt, og for at vektreduksjonen skal være varig. På lik linje med at du bør ha et treningsprogram, bør du ha en matplan for å gå ned i vekt. Denne planen bør inneholde et sunt og balansert kosthold, rikt på grønnsaker, belgfrukter, frukt, bær og nøtter. Du bør også spise grove kornprodukter, kylling, fisk og egg. Fullkornspasta, villris og poteter er også gode alternativer. Hold deg langt unna sukkerholdige drikker, også juice. Vann, kaffe og te er bra. Spis yoghurt naturell, ikke søte yoghurter. Spis sjokolade, men styr inntaket. Sammen med trening vil et sunt kosthold gjøre det enda enklere for deg å gå ned i vekt. Bruk sunn fornuft med tanke på hva du må spise for å gå ned i vekt fort.

Relaterte artikler:

Effektiv slanking med trening

3 ting du må gjøre med en gang når du skal slanke deg

Om forfatteren

Legg inn kommentar