HØSTSALG!

PÅ KLOKKER, BRILLER, SKO OG TURFAVORITTER!

OPPTIL 50%


Treningsapparater du finner på treningssenter

Å trene på treningssenter kan være en effektiv måte å komme i form på, og du kan trene opp både styrke og utholdenhet gjennom trening på treningssenter.

Treningsapparater på treningssenter

Nedenfor får du en beskrivelse av hvilke treningsapparater du kan benytte deg av når du trener på treningssenter. Utvalget vil naturlig nok variere fra treningssenter til treningssenter.

Treningsapparater på treningssenter for utholdenhetstrening

Apparater for utholdenhetstrening som du finner på treningssenteret har som mål å øke din aerobe kapasitet og utholdenhet

Trene på treningssenter med tredemølle

Tredemølle kan være perfekt for de som kvier seg for å løpe ute om vinteren, og mølla trenger heller ikke koste all verden. De aller fleste tredemøller har forhåndsdefinerte program du kan velge mellom.

Ellipsemaskin når du skal trene på treningssenter

Ellipsemaksin gir deg trening for hele kroppen, både armer, bein og kjernemuskulatur. Du styrker muskulaturen, i tillegg til at du får effektiv kondisjonstrening.

Trene med romaskin når du er på treningssenteret

Å gjennomføre treningsøkter på romaskin er noe av den mest effektive treningen du gjennomføre på et treningssenter. Du styrker alle de store muskelgruppene og forbedrer utholdenheten. Høy kaloriforbrenning.

Ergometersykkel

Ergometersykkel eller spinningsykler finner du på alle treningssenter, og kan være en effektiv måte å trene på, enten det er for å varme opp eller trene sykling innendørs.

Armsykkel når du skal trene på treningssenter

Har du en skade i beina kan en armsykkel være perfekt når du skal trene alternativt, eller for å trene opp musklene i overkroppen.

Airbike

Airbike er en krysning mellom ergometersykkel og ellipsemaksin. Dette er effektiv helkroppstrening.

Stakemaskin på treningssenter

Vil du ha et forsprang på de andre når vinteren slår inn? Da er treningssenter med stakemaskin noe for deg. Her får du trent alle de store muskelgruppen, og da spesielt i overkropp, armer og kjernemuskulatur.

Trene på treningssenter med trappemaskin

Å gå i trapper kan være effektiv trening, der du får pulsen raskt opp. Med en trappemaskin kan du gå så mye du vil. Dette er skånsom trening med høy kaloriforbrenning.

Treningsapparater for å trene styrke

Styrketrening kan være et godt supplement til utholdenhetstrening, der du får styrket forskjellige muskelgrupper på en effektiv måte.

Beinpress

Med beinpress får du trent muskulaturen i legger og lår, samt viktig kjernemuskulatur.

Brystpress

Bruk brystpress på treningssenter for å trene opp muskulatur i skuldre, bryst og triceps.

Bein-curl

Beincurl er effektiv trening for å trene opp muskulatur på bakside av lår og hamstrings. Dette kan være effektiv trening for løpere.

Skulderpress

På treningsenteret finner du skulderpress, som trener opp muskulaturen i skuldrene, og til en viss grad triceps.

Nedtrekk

Nedtrekk kan være effektiv trening for muskulaturen i armer og skuldre.

Relaterte artikler:

Om forfatteren

Legg inn kommentar

SISTE SJANSE!


HØSTKUPP!

Av Spurt

SISTE SJANSE!

SKOBONANZA!

OPPTIL 40% RABATT

ALT AV FRITIDSSKO, LØPESKO OG FJELLSTØVLER!