20-50% RABATT!


HELGE

KUPP!

OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

*FÅ 10% RABATTKODE!

Trening utendørs

Det er ingenting som slår den frigjørende følelsen av en utendørs trening. Solskinn, frisk luft og variert terreng. Lær mer om trening du kan gjennomføre utendørs.

Utendørs trening gir alle de samme fysiske helsemessige fordelene du ser etter i løpet av innendørs trening, men forskning tyder på at det er en mental fordel å ta treningsvanene dine utenfor: Vi pleier å trene hardere – uten å innse det når vi trener ute. Vi høster også flere psykiske helsemessige fordeler, inkludert stressreduksjon, restitusjon fra mental tretthet og forbedret humør, selvtillit og opplevd helse, fra utendørs treningsøkter.

Prøv en utendørs Bootcamp

Enhver bootcamp-trening gir styrkegevinster, forbedret kondisjon og potensialet til å ta av noen ekstra kilo, men en utendørs bootcamp-trening i den forfriskende frisk luft og solskinn kan også øke din sinnstilstand. Du kan finne mange utendørs bootcamps i lokale parker og andre uterom, eller du kan lage din egen med noen smarte tips og prøve treningsøkter fra personlige trenere og bootcamp-instruktører for å ta din trening til et helt nytt nivå.

Bygg et treningsstudio i bakgården

Det er praktisk å trene hjemme, men å stirre på de samme gamle stueveggene, kjelleren eller garasjens spindelvev dag etter dag er ikke det mest inspirerende. Å sette opp et treningsstudio i bakgården kan være løsningen på hjemmetreningen, og det er enklere og rimeligere enn du kanskje tror. Du vil vurdere utstyr som er værbestandig og allsidig, for å gi deg nok plass til å bevege deg.

HIIT-trening utendørs

Du kan gjennomføre intervaller med høy intensitet (HIIT) omtrent hvor som helst, når som helst og uten utstyr – så hvorfor ikke prøve det utendørs?

Relaterte artikler:

Treningsøvelser uten utstyr

Styrketrening hjemme uten utstyr

Om forfatteren


INNSPURT!

Av Spurt

HELGE

KUPP!

20-50% RABATT!

HELGE

KUPP!

OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

*FÅ 15% MED RABATTKODE