Trening uten utstyr

Enten du er på reise eller hjemme, kan du gjennomføre denne styrketreningen for hele kroppen når som helst, hvor som helst, fordi det ikke kreves vekter.

Øvelsene fungerer på alle muskelgruppene dine, inkludert bryst, skuldre, armer, mage og underkropp, og du kan endre hver øvelse for å endre intensiteten.

Gående pushups

Begynn i en plankeposisjon på tærne med venstre hånd på en markør av noe slag (et stykke papir, en sokk eller lignende). Senk ned i en lav posisjon med albuer bøyd. Når du trykker oppover, gå med hendene mot venstre til høyre er på markøren. Fortsett å veksle mellom å gå på hendene til begge sider mens du gjennomfører en 30 til 60 sekunders push-up-økt.

Knebøy

Begynn med føttene i hoftebredde fra hverandre og ta armene rett opp over hodet. Bøy knærne og senk ned i en knebøy, og gå så lavt du kan mens du trekker armene kraftig ned. Gjenta, bevege deg så fort du kan og gå så lavt du kan.

Utfall med knebøy

Gå fremover med venstre fot og senk ned i et utfall, og hold det fremre kneet bak tåen. Skyv inn i hælen for å gå tilbake og gå umiddelbart ut til venstre og inn i en knebøy. Trykk tilbake for å starte og ta venstre bein tilbake i et omvendt utfall, og hold igjen det fremre kneet bak tåen. Ta venstre bein tilbake for å starte og gjenta for alle repetisjoner (15 til 30 sekunder) før du bytter side.

Dips

Sett deg på en stol eller benk og balansere på armene, ta baken foran trappetrinnet med bøyde bein. Bøy albuene og senk dem ned, og hold skuldrene nede til albuene er på 90 grader. Skyv oppover, og hold hoftene veldig nær stolen eller benken hele tiden.

Pyramideplanke

Begynn i en plankeposisjon på underarmene. Trykk hoftene opp mot taket (som en V oppover) mens du holder deg på underarmene og forsiktig presser hælene mot gulvet. Hold kort, kom deretter tilbake til planken og skyv opp på hendene.

Planke med knebøy

Begynn i en plankeposisjon, på hender og tær. Løft venstre fot av gulvet og bøy kneet, trekk den inn mot brystet. Kryss venstre fot over høyre bein, hold kort, og ta deretter venstre kne tilbake til brystet. Ta venstre fot tilbake i hele planken og gjenta på den andre siden.

Relaterte artikler:

Styrketrening uten utstyr

Hjemmetrening uten utstyr

Om forfatteren