Stigende intervall i motbakker
Stigende intervall i motbakker
5. november 2018
Raske stigningsløp på bane
Raske stigningsløp på bane
6. november 2018
Trening med svært lav intensitet

Stock.adobe.com

Trening med svært lav intensitet

Restitusjonstrening med svært lav intensitet. Denne treningsøkta gjennomførte jeg som restitusjonstrening etter en hard langtur.

Restitusjonstrening etter harde treningsøkter

Å sørge for nok og riktig restitusjon når du trener løping er minst like viktig som selve løpetreningen. «Å hvile seg i form» er ikke bare en floskel, og det ligger mye sannhet i dette utsagnet. Restitusjon er viktig for din formutvikling, og kanskje aller viktigst; for å forebygge og unngå overbelastning og skader.

Gjennomføring av restitusjonstrening

Følgende ble gjennomført denne økta:

Langturen jeg gjennomførte for et par dager siden satt fremdeles i beina når jeg gjennomførte denne treningsøkta. Jeg ble veldig stiv og støl etter langturen, så den ble i overkant hard. Jeg føler meg mye bedre i beina etter denne treningsøkta, som gitt et veldig rolig tempo. Jeg kommer til å følge opp med fartslek i den påfølgende treningsøkta.

Relaterte artikler:

Restitusjonstrening med svært lav intensitet

Trening med lav intensitet for 10 km under 60 min

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *