HØSTTURER!

OPPTIL 40%

RABATT!


Trening med svært lav intensitet

Restitusjonstrening med svært lav intensitet. Denne treningsøkta gjennomførte jeg som restitusjonstrening etter en hard langtur.

Restitusjonstrening etter harde treningsøkter

Å sørge for nok og riktig restitusjon når du trener løping er minst like viktig som selve løpetreningen. «Å hvile seg i form» er ikke bare en floskel, og det ligger mye sannhet i dette utsagnet. Restitusjon er viktig for din formutvikling, og kanskje aller viktigst; for å forebygge og unngå overbelastning og skader.

Gjennomføring av restitusjonstrening

Følgende ble gjennomført denne økta:

Langturen jeg gjennomførte for et par dager siden satt fremdeles i beina når jeg gjennomførte denne treningsøkta. Jeg ble veldig stiv og støl etter langturen, så den ble i overkant hard. Jeg føler meg mye bedre i beina etter denne treningsøkta, som gitt et veldig rolig tempo. Jeg kommer til å følge opp med fartslek i den påfølgende treningsøkta.

Relaterte artikler:

Restitusjonstrening med svært lav intensitet

Trening med lav intensitet for 10 km under 60 min

Om forfatteren

Legg inn kommentar

Av Spurt

HØSTTURER!

OPPTIL 40% RABATT!