Trening med hard intensitet kan være et tveegget sverd

Å trene til maraton med hard intensitet kan være demotiverende for mange løpere, og da er det ikke sikkert at de skal gjøre det heller. Maraton krever at du er dedikert til treningen du til enhver tid skal gjennomføre.

KAMPANJER HOS MILRAB |

Toppløpere bør trening med høy intensitet for å tune inn treningen de gjennomfører, for å bli enda bedre. Løpere som er raske, men ikke nødvendigvis elite, forstår også viktigheten av å kombinere trening med høyere intensitet med utholdenhetstrening med lavere intensitet. Men den store majoriteten av løpere er fornøyd med å avslutte et løp komfortabelt, innenfor en noenlunde bra tid, og trenger ikke nødvendigvis avanserte treningsmetoder og knallhard trening for å nå sine mål. Trening med høy intensitet kan snarere være et hinder, heller en hjelp for den gjennomsnittlige mosjonistløper. Å ta seg helt ut med fartstrening kan gjøre det vanskeligere å gjennomføre de viktige langturene. Hard trening kan være en stressfaktor for mye, også for mer erfarne løpere. Eliteløpere bruker ofte 20 minutter hver dag på fleksibilitet som er nødvendig for å løpe fort. Mosjonistløpere har ikke tid til det.

En del nybegynnere kommer fra andre idretter når de skal løpe, og kan ha en hang til å fortsette med disse idrettene, også etter de har begynt å løpe. . Styrketrening kan forbedre din form, men du bør ikke starte med noe nytt i løpet av oppbyggingsperioden i forkant av maraton, og visse aktiviteter bør kuttes ut inntil maraton er over. Å trene en langtur om morgenen og trene spinning om ettermiddagen, er ingen god idé. I løpet av nedtrappingsperioden ukene før maraton bør du også kutte ned på alternativ trening.

Uten motivasjon vil du aldri lykkes

Motivasjonen må komme innenfra. Noen ganger undervurderer løpere innsatsen som trengs for å løpe 42195 meter. Bare det å fullføre et maraton krever mot og engasjement. Å løpe på best mulig tid vil kreve enda mer av deg, både i forberedelsene og under selve løpet. Hvis det å løpe maraton var enkelt ville alle gjøre det. Du må være dedikert til treningen du gjennomfører når du skal løpe maraton. Hvis du ikke fokuserer på å være suksessfull, vil du ikke oppnå suksess. Du vil ikke lykkes hvis du ikke er villig til å gjøre jobben som trengs. Hvis du synes det er hardt å motivere seg selv, kan du finne noen som kan hjelpe deg. Det kan være venner, familie eller treningsressurser du finner på nett. Start å skrive en blogg. Å skrive ned du opplever gjennom treningsperioden, kan gjøre det enklere å få deg selv gjennom de tøffe treningsdagene alle har når de trener for maraton. Når du løper et maraton, får du igjen det du har lagt ned i trening, på godt og vondt. Maraton skal være en opplevelse som skal gi deg mye mer glede enn det gir smerte.

Relaterte artikler:

Riktig fart og intensitet når du løper maraton

Restitusjon er en kunst når du trener for maraton

Om forfatteren

Legg inn kommentar