Trening med 15 km rolig løping

0
310
Trening med 15 km rolig løping
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra X-LIFE


Trening med 15 km rolig løping. Denne treningsøkta gjennomførte jeg trening med rolig løping i 15 km.

Målet med treningsøkta

Målet med treningsøkta var å bygge aerob kapasitet og treningsvolum for maraton.

Gjennomføring av rolig løping

Treningsøkta ble gjennomført på følgende måte:

  • 15 km rolig løping i flatt terreng

Jeg følte med pigg denne treningsøkta. Forrige trappet jeg ned på treningsmengden for å restituere, og løp snaut 60 km. Det har jeg merket på treningen denne uka ved at jeg har mer overskudd. Disse 15 kilometerne gikk raskt, men intensiteten var samtidig lav.

Artikkelen fortsetter etter annonsen fra X-LIFE


Relaterte artikler:

15 km i rolig tempo

Restitusjonstrening for løpere

Annonse fra MILRAB