Trene magemuskler hver dag

Erfarne vektløftere unngår å trene samme muskelgruppe hver dag, fordi alt du oppnår er å bryte ned musklene dine. Lær mer om hvor ofte du bør trene magemuskler.

Kan du overtrene magemusklene?

Overtrening innebærer overbelastning av muskler, ledd og / eller nervesystemet for mye, en tilstand som magemuskelen din ikke er immun mot. Hvis du trener mage hardt nok, vil du kjenne det dagen eller dagene etter trening. Lytt til kroppen, og den vil fortelle deg når nok er nok.

Hvor ofte skal du trene magemuskler?

Det er anbefalt at du trener magemusklene annenhver dag for, å gi dem tilstrekkelig tid til å komme seg. Å loggføre treningsøktene dine og være konsekvent i treningsrutinen, vil motivere deg til å gjøre det bedre hver gang.

Et sunt og balansert kosthold

Å tone magemusklene handler kanskje mer om kosthold enn det gjør med trening målrettet magemusklene. Du må ha et sunt og balansert kosthold, og i tillegg også gjennomføre aerob trening for å få magemusklene du ønsker deg. Enkelt fortalt kan det hende du må legge om kostholdet ditt, ellers vil du aldri få de magemusklene du ønsker deg. Legg vekt på fiber og protein, og unngå raffinerte og bearbeidede karbohydrater. Ikke hopp over måltider og drikk store mengder vann.

Relaterte artikler:

Hvilken trening forbrenner mest magefett

Mest effektive mageøvelser

Om forfatteren