Trene mage etter fødsel

0
32
Trene mage etter fødsel
Foto: Ava Sol - Unsplash.com
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra MILRAB

SOMMERSALG!

200+ TILBUD!

Tanken på å gjøre en million crunches for å kvitte deg med magen etter fødsel er ikke motiverende. Heldigvis trenger du ikke det. Lær hvordan du kan trene mage etter fødsel.

Crunches er like ineffektive som de er kjedelige for å tone magemusklene. Faktisk kan det å bare trene de ytre magemusklene, som crunches gjør, uten å styrke de underliggende først, faktisk gjøre magen din verre.

Bekkenvipper

Gjør denne øvelsen så tidlig som en uke etter at du har fått babyen din hvis du hadde en vaginal fødsel; Hvis du hadde en C-seksjon, må du kanskje vente 8 til 10 uker. Legg deg på ryggen med bøyde knær og en pute under hoftene og en annen mellom knærne. Føttene er flate og armene ved sidene, pust inn, pust ut og trekk magemusklene inn og stikk bekkenet litt under, og klem baken mens du gjør en Kegel. Hold i 5 sekunder og slipp i 10 reps.

Bekkenbro

Etter seks uker, legg denne øvelsen til din rutine. Ligg på ryggen med føttene i hoftebredde fra hverandre, knærne bøyd. Pust inn, og pust ut når du trekker magen opp og inn mot ryggraden. Vipp bekkenet opp, løft hoftene fra gulvet til en bro. Senk sakte ned til startposisjon. Gjenta 5 ganger, bygg opp til 10.

Artikkelen fortsetter etter annonsen fra MILRAB

TACTICAL WEEK!

OPPTIL 40% RABATT!

Hælen glir

Ligg på ryggen med knærne bøyd, føttene i hoftebredde fra hverandre og magene trukket inn. Bøy venstre fot og trykk hælen i gulvet. Hold bekkenet stille, pust inn, og pust ut mens du bruker de dype magemusklene for å skyve venstre hæl bort fra kroppen din, og holde kneet litt bøyd. Gå tilbake til startposisjon. Alterner sider, gjør 5 reps på hver side, arbeid opp til 10. Gjør disse tre første øvelsene sammen og i rekkefølge de neste to ukene, og legg deretter til trekk 4.

Enkeltbeins tøyning med håndkle

Ha denne øvelsen 12 til 14 uker etter fødselen. Legg deg på ryggen med knærne over hoftene og leggene parallelt med gulvet. Legg et lite håndkle på toppen av lårene, hold i endene og skyv mot lårene for å skape motstand. Løft hodet og skuldrene og strekk ut venstre bein når du puster ut. Bytt bein og gjenta, alternerende bein for 5 reps og jobbe opptil 10.

Relaterte artikler:

Jogging etter fødsel

Når kan man begynne å trene etter fødsel

Annonse fra MILRAB

SOMMERSALG!

200+ TILBUD!