Trene før jobb

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Vi vet alle at vi bør trene, men tiden er knapp og trening er ofte ikke øverst på listen over prioriteringer. Lær mer om hvorfor du bør trene før jobb.

Så hvorfor trene før jobb?

Forskning har vist at trening gir energi. Å starte dagen med 30 minutter med aerob trening eller styrketrening vil vekke deg bedre enn en kopp kaffe vil. Still alarmen 30 minutter tidligere enn vanlig. Så begynn å gjøre styrkeøvelser eller jogge en tur i 30 minutter.

Hvis du alltid har ønsket å spise frokost, men aldri har klart å finne tiden, kan trening på forhånd være den beste måten å lære seg frokostvanen.

Trening forbedrer humøret og senker stressnivået

Studier har vist at folk som trener er lykkeligere, har mindre stress og er mer produktive enn sine stillesittende kolleger. Stress på arbeidsplassen er et kronisk problem. Stress ødelegger sinnet og kroppen, og kan føre til depresjon og hjertesykdommer. Å eliminere eller redusere stress er et av de smarteste valgene du kan ta, og trening før jobb vil redusere stress.

Forbedre arbeidsytelsen

De som trener regelmessig opplever forbedret evne til å konsentrere seg, ta komplekse avgjørelser og til og med redusere arbeidsrelaterte skader. Det er blant annet høy ytelse som fører til forfremmelser og bedre jobbmuligheter. Det er vanskelig å skille seg ut på arbeidsplassen når du hver dag sliter med å komme gjennom arbeidsdagen. Å trene etter jobb er mer krevende, da det alltid er distraksjoner, forpliktelser og en økende mengde arbeid man må forplikte seg til. Få mer overskudd med trening før jobb.

Etablere en sunn vane som varer livet ut

Regelmessig trening er en av de beste langsiktige vanene du kan ha. Selv 30 minutter med trening før jobb vil gi deg mer energi, fokusert, sterkere og bedre i stand til å takle stress. Å etablere denne vanen krever du må gjøre det hver dag i en periode på 2-4 måneder. Selv om det bare er 10 minutter hver morgen i begynnelsen, vil det å trene regelmessig legge grunnlaget for en livslang vane.

Trening er viktig

Trening er en av de aktivitetene som alle bør gjøre, men mange synes det er vanskelig å finne nok tid. Å trene etter jobb er vanskelig, da det alltid er distraksjoner, forpliktelser og en økende mengde arbeid man må forplikte seg til. Om morgenen er det imidlertid ingen unnskyldninger. Den eneste avgjørelsen er om du skal stå opp og trene, eller trykke på snooze-knappen og sove videre. Søvn er viktig, men fordelene med regelmessig trening er minst like viktig. Prøv det i 30 dager og se hvilke fordeler du har av treningen.

Relaterte artikler:

Begynne å trene

Trene hurtighet

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Om forfatteren

-50%

SOMMER-SALG!

PÅ EN MENGDE

SOMMERVARER!