Klar på 20 minutter og med lite fett, torsk i tomatsaus er en fantastisk lavkarbo hverdagsmiddag når du heller vil ligge i sofaen enn tilbringe mye tid på kjøkkenet. Lær hvordan du lager lavkarbo torsk i tomatsaus.
Næringsinnhold
- kcal: 172
- fett: 4 gram
- mettet fett: 1 gram
- karbohydrater: 7 gram
- sukker: 6 gram
- fiber: 1 gram
- protein: 27 gram
- salt: 1,11 gram
Ingredienser
- 1 ss olivenolje
- 1 løk, hakket
- 400 gram boks hakkede tomater
- 1 dynket ts lett mykt brunt sukker
- noen kvister timian, blader strippet
- 1 ss soyasaus
- 4 torskefileter
Slik gjør du
- Varm 1 ss olivenolje i en stekepanne, tilsett 1 hakket løk og stek deretter i 5-8 minutter til den er lett brun.
- Rør inn en boks på 400 gram hakkede tomater, 1 dynket ts lett mykt brunt sukker, bladene fra noen timiankvister og 1 ss soyasaus, og kok opp.
- La det småkoke i 5 minutter, og legg deretter 4 torskefileter inn i sausen.
- Dekk til og stek forsiktig i 8-10 minutter til torsken flaker seg lett. Serveres med bakte eller dampede poteter.
Relaterte artikler: