Testløp på 10 km

0
290
Testløp på 10 km
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra MILRAB.NOGARMIN SOLAR - Oppdag de nye modellene!

Denne treningsøkta gjennomførte jeg et testløp før maraton, for å teste ut hvordan jeg ligger an formmessig.

Målet med treningsøkta

Målet med treningsøkta var å gjennomføre et testløp for å se hvilken tid på maraton testløpet på 10 km indikerer.

Gjennomføring av 10 km testløp

Følgende ble gjennomført denne treningsøkta:

Sluttiden på 10 km ble 44:16, som med VDOT kalkulator indikerer en sluttid på 3:24:39. Det sier jeg meg bruktbart fornøyd med. Det er 30 sekunder raskere enn et testløp jeg gjennomførte i februar. Intensiteten på testløpet jeg gjennomførte nå lå på mellom 84-87 prosent av makspuls, og jeg hadde full kontroll gjennom hele testløpet. Endelig begynner jeg å få resultater av all treningen jeg har lagt ned.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-lifeX-LIFE.NO har alt du trenger til hjemmetrening!

Relaterte artikler:

10 km testløp

5 km testløp

Annonse fra X-LIFESchwinn IC7 spinningsykkel er en tøff spinningsykkel fra en av verdens største merkevarer, kjent for sin kvalitet og unike design!