Testløp på 10 km

T

Denne treningsøkta gjennomførte jeg et testløp før maraton, for å teste ut hvordan jeg ligger an formmessig.

Målet med treningsøkta

Målet med treningsøkta var å gjennomføre et testløp for å se hvilken tid på maraton testløpet på 10 km indikerer.

Gjennomføring av 10 km testløp

Følgende ble gjennomført denne treningsøkta:

Sluttiden på 10 km ble 44:16, som med VDOT kalkulator indikerer en sluttid på 3:24:39. Det sier jeg meg bruktbart fornøyd med. Det er 30 sekunder raskere enn et testløp jeg gjennomførte i februar. Intensiteten på testløpet jeg gjennomførte nå lå på mellom 84-87 prosent av makspuls, og jeg hadde full kontroll gjennom hele testløpet. Endelig begynner jeg å få resultater av all treningen jeg har lagt ned.

Relaterte artikler:

10 km testløp

5 km testløp

Forfatter

Legg inn kommentar

Spurt.no er et nettsted der du finner det aller meste av artikler om løping og trening. Du finner også artikler om motivasjon, og en rekke kalkulatorer du kan bruke når du trener.

Terje Lien

Terje Lien deler av sine erfaringer med løping og trening.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss! info@spurt.no

Siste innlegg