Tempotrening på 5 km

0
275
Tempotrening på 5 km

Denne treningsøkta gjennomførte jeg med tempotrening over 5 km, med en intensitet som lå på terskel.

Målet med treningsøkta

Målet med treningsøkta var å gjennomføre tempotrening for å øke aerob kapasitet, og evnen til å holde et høyere tempo på maraton, og også teste ut hvor raskt jeg kan gjennomføre en 5 km.

Gjennomføring av tempotrening

Følgende ble gjennomført denne treningsøkta:

Tiden jeg brukte på 5 km er veldig bra med tanke på at jeg akkurat har blitt bra igjen etter en forkjølelse. Jeg følte at jeg løp kontrollert hele veien, selv om pulsen store deler av gjennomføringen lå på mellom 88-93 prosent av makspuls. Målet nå er å løpe på 20 minutter innen en halvannen måneds tid.

Relaterte artikler:

5 km testløp

5 km testløp på bane

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her