HØSTSALG!

PÅ KLOKKER, BRILLER, SKO OG TURFAVORITTER!

OPPTIL 50%


Tempotrening på 5 km

Denne treningsøkta gjennomførte jeg med tempotrening over 5 km, med en intensitet som lå på terskel.

Målet med treningsøkta

Målet med treningsøkta var å gjennomføre tempotrening for å øke aerob kapasitet, og evnen til å holde et høyere tempo på maraton, og også teste ut hvor raskt jeg kan gjennomføre en 5 km.

Gjennomføring av tempotrening

Følgende ble gjennomført denne treningsøkta:

Tiden jeg brukte på 5 km er veldig bra med tanke på at jeg akkurat har blitt bra igjen etter en forkjølelse. Jeg følte at jeg løp kontrollert hele veien, selv om pulsen store deler av gjennomføringen lå på mellom 88-93 prosent av makspuls. Målet nå er å løpe på 20 minutter innen en halvannen måneds tid.

Relaterte artikler:

5 km testløp

5 km testløp på bane

Om forfatteren

Legg inn kommentar

SISTE SJANSE!


HØSTKUPP!

SISTE SJANSE!

SKOBONANZA!

OPPTIL 40% RABATT

ALT AV FRITIDSSKO, LØPESKO OG FJELLSTØVLER!