Sunt korn og brød når du trener

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

Selv om korn blant noen har fått et dårlig rykte de siste årene, er det noen typer som er veldig sunne. Lær mer om hvilke korntyper og brød du kan spise når du trener!

Brun ris

Ris er en av de mest populære kornblandingene og er i dag den viktigste maten for mer enn halvparten av verdens befolkning. Brun ris er relativt næringsrik, med en betydelig mengde fiber, vitamin B1 og magnesium.

Havre

Havre er utrolig sunt. De er fulle av næringsstoffer og grove fibre som kalles betaglukaner, som gir deg mange næringsmessige fordeler.

Quinoa

Quinoa har blitt utrolig populær blant helsebevisste mennesker de siste årene. Det er et smakfullt korn som inneholder næringsstoffer som fiber og magnesium. Det er også en utmerket kilde til plantebasert protein.

Brød

Mange spiser for mye hvitt brød. For de som prøver å ha et sunnere kosthold, kan det være ekstremt utfordrende å finne sunne brød. Likevel finnes det sunne alternativer.

Esekielbrød

Ezekielbrød er kanskje det sunneste brødet du kan kjøpe eller lage. Den er laget av organisk, spirte hele korn, samt flere belgfrukter.

Hjemmelaget lavkarbo brød

Totalt sett kan det beste valget for brød være det du kan lage selv.

Relaterte artikler:

Frukt og bær når du trener

Sunne nøtter og frø når du trener

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

Om forfatteren

Legg inn kommentar