ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |
Nyt disse deilige energibarene med granatepler etter en hard treningsøkt!
Tidsbruk: 40 minutter
Gir 12 porsjoner
Ingredienser
1/2 kopp (125 g) eplesaus, usøtet
2/3 kopp (215 ml) brun ris sirup
2 ss (30 g) smør, smeltet
1-1 / 4 kopper (125 g) hurtigkokende havre
1/3 kopp (35 g) strimlet kokosnøtt
1/3 kopp (40 g) hakkede mandler
2 ss (20 g) sesamfrø
1/2 kopp (125 g) granateple hakket
1/4 kopp (30 g) frøfrie rosiner
1/4 kopp (30 g) tørkede aprikoser
Matoljespray
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 160 grader. Smør en langpanne med oljespray eller dekk med bakepapir. I en stor bolle rører du inn eplemos, sirup, smør og granateple til den er godt blandet. Bland sammen havre, kokosnøtt, mandler, sesamfrø, rosiner og tørkede aprikoser i en egen bolle. Rør gradvis tørr blanding inn i den våte blandingen til alt er godt blandet. Press blandingen i bunnen av bakepannen. Stekes i 20-25 minutter, eller til de er gylne. La det avkjøle seg i pannen før du skjærer opp i passende barer. Servere eller legg granolabarene i en lufttett beholder, eller pakk barene hver for seg og oppbevare dem i kjøleskapet i inntil en uke.
Næringsinnhold
180 kalorier – Fett – 6,5 g Karbohydrater – 29,7 g Protein – 2,3 g Sodium – 25 mg.
Relaterte artikler:
Granolabarer med bringebær og pekannøtter
ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |