Sunne energibarer med kokos og mandel

0
414
Sunne energibarer med kokos og mandel


HØSTSALG!Lær hvordan du enkelt kan lage sunne energibarer med kokos og mandel, perfekt som påfyll av energi før eller etter trening.

20 energibarer
Tidsbruk: 25 minutter

Disse sunne godbitene, opprinnelig fra The Bakery i New Paltz, New York, har gitt løpere, syklister og klatrere energi i 30 år. Havren, dadlene og honningen gir raske karbohydrater, mens nøttene og frøene tilbyr nok fett og protein til å stille sulten i noen få timer mens treningen pågår. Nyt en energi bar som sunn snacks hver gang du trenger mer energi før eller etter trening.

Ingredienser

2 kopper valset havre
1 kopp usøtet strimlet kokosnøtt
½ kopp hele rå mandler
½ kopp hele rå cashewnøtter eller peanøtter
½ kopp sesamfrø
½ kopp rå solsikkefrø
½ kopp hakkede dadler eller rosiner
1 ½ kopp tahini (sesamfrø pasta) eller naturlig peanøttsmør
1 kopp honning
1 ts vaniljeekstrakt

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-life

VI HAR ALT DU 

TRENGER TIL

HJEMMETRENINGEN!
Slik gjør du

Forvarm ovnen til 180°. Spray en bakeplate med kokespray. Mal opp og bland havre, kokosnøtt, mandler, cashewnøtter eller peanøtter, sesamfrø, solsikkefrø og dadler eller rosiner i en stor bolle. Kombiner tahini eller peanøttsmør og honning i en mikrobølgeovn, og varm på høy effekt i 1 minutt. Tilsett vaniljeekstrakt og bland godt. Til slutt tilsetter du havreblandingen. Rør til den er godt blandet. Hell blandingen på bakeplaten og klapp med våte hender til du har et rektangel som er omtrent 2,5 cm høyt (rektanglet ditt vil være ca 25 x 30 cm). Stek i 15 minutter, eller til kantene blir gyllenbrune. Unngå å steke dem for mye. Del inn i i rektangulære kokos- og mandelbarer med størrelse på 2,5 x 10 cm. Barene vil fremdeles føles klebrig i midten, men vil bli fastere når de kjøler seg ned.

Næringsinnhold per bar

311 kalorier, 30 g karbohydrater, 5 g fiber, 8 g protein, 20 g totalt fett, 5 g mettet fett, 26 mg natrium.

Relaterte artikler:

Hjemmelaget mandelsmør og cashewsmør

Hvordan spise som en løper

Annonse fra X-LIFESchwinn IC7 spinningsykkel er en tøff spinningsykkel fra en av verdens største merkevarer, kjent for sin kvalitet og unike design!