Sunn tunfisksalat

Lag en enkel og sunn lunsj med tunfisk og quinoa på få minutter. Bland med grønnsaker og salat.

Næringsinnhold

  • kcal: 298
  • fett: 13 gram
  • metter fett: 2 gram
  • karbohydrater: 28 gram
  • sukker: 10 gram
  • fiber: 7 gram
  • protein: 17 gram
  • salt: 0,7 gram

Ingredienser

  • 1 løk, i skiver
  • 350 gram pepper, i skiver
  • 1 ss olivenolje
  • 1 rød chili, finhakket
  • 225 gram quinoa
  • 350 gram cherrytomat, halvert
  • håndfull sorte oliven, hakket
  • 225 grams krukke albacore tunfisk i olivenolje, flak

Slik gjør du

Trinn 1

Fres løken og paprikaen i oljen til den er myk. Tilsett chili og avkjøl litt.

Trinn 2

Bland quinoa, løkblanding, cherrytomater, oliven og tunfisk sammen. Fordele mellom 2-4 tallerkener, hell over litt av oljen fra tunfiskglasset, krydre og servere.

Relaterte artikler:

Tunfisksalat med persilledressing

Kilder til omega 3

Referanser

Om forfatteren