SpurtPredictor

Lær mer om hvordan du kan bruke SpurtPredictor for å estimere tiden du kan bruke på en distanse du skal løpe, basert på 1-2 distanser du har løpt tidligere.

Kalkulator for å estimere løpstid

Velg løpet du ønsker å estimere en sluttid på. To viktige faktorer for alle løpere er trening og tid. SpurtPredictor kan være et nyttig verktøy for å forutse hvilken tid du kan løpe en distanse på frem i tid, med utgangspunkt i tider på løp du har gjennomført tidligere.

SpurtPredictor

Det kan være interessant for løpere å estimere løpstid på et løp de skal gjennomføre. Legg inn distansen du ønsker å ha en estimert tid, og distansen og tiden du brukte på et tidligere løp. Det er viktig at tiden du legger inn for et tidligere løp ikke er for langt tilbake i tid, for at den estimerte løpstiden på ditt fremtidige løp blir mest mulig nøyaktig.

SpurtPredictor gir deg et estimat

Det vil være flere faktorer som spiller inn, for hvilken sluttid du oppnår i et løp. Faktorer som hvordan du har trent, dagsform, temperatur (maraton) m.m. SpurtPredictor kan likevel være et nyttig verktøy, og kanskje også motiverende når du skal sette deg mål for distansen du skal løpe.

Relaterte artikler:

Om forfatteren

Legg inn kommentar