Splittid på distanse med SpurtConverter

0
695
Beregne splittid for 10 km under 60 min
Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-LIFE

OPPTIL 50% PÅ 

TRENINGS

UTSTYR!

Splittid på distanse med SpurtConverter. Bruk løpekalkulatoren for raskt og enkelt å konvertere til splittid på kortere eller lengre distanser.

Hvordan beregne splittid med SpurtConverter

Hvis du løper 10 km på 50 minutter vil en splitt på 1000 meter være 5 minutter , mens det for 2500 meter vil være 12 minutter og 30 sekunder. Merk at kalkulatoren ikke tar høyde for naturlige svingninger du vil ha med tanke på tempo når du løper en distanse. Kalkulatoren kan likevel være et nyttig verktøy for å splitte opp tiden i distanser, for å se hvilken gjennomsnittstid du har. Når du skal beregne splittiden kan du ta utgangspunkt i forhåndsdefinerte distanser, eller legge inn ønsket distanse. Du kan splitte tiden fra en lavere til høyere distanse, eller omvendt. Eksempelvis hvis du løper 10 km på 40 minutter, vil det tilsvare en tid på maraton på 2:48:47. NB! SpurtConverter opererer med hele tall, ikke desimaltall. Så for å konvertere splittid på maraton legger du inn 42195 meter, for å få den nøyaktige splittiden.

SpurtConverter

Hensikt med å beregne splittid

Når du løper vil det være naturlige svingninger i tempo, og splittiden SpurtConverter vil være konstant, med utgangspunkt i en gitt tid og distanse. Det vil likevel være nyttig å kunne beregne en gjennomsnittlig splittid, for å ha en oversikt over gjennomsnittlig fart du må holde for å løpe på en bestemt for en bestemt distanse. Således kan SpurtConverter for å beregne splittid være et verktøy for å sette seg mål for hvor raskt du kan løpe en bestemt distanse, bestemte faser eller intervaller av løpet.

Relaterte artikler:

Artikkelen fortsetter under annonsen fra MILRAB

HØSTSALG!

SPAR

OPPTIL

40%


Konvertere tid på distanse med SpurtConverter

SpurtConverter

Annonse fra X-LIFE

HØSTSALG!