Spis mer fisk når du trener

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

Fisk og sjømat er veldig sunt og næringsrikt, og viktig for deg som trener for å få i deg viktige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Hvilken fisk og sjømat bør du spise?

Fisk og annen sjømat er veldig sunn og næringsrik mat.Fisk er spesielt rike på omega-3-fettsyrer og jod, to næringsstoffer der folk flest ikke får i seg nok.

Studier viser at mennesker som spiser mye fisk og sjømat, kan leve lenger og har en lavere risiko for mange sykdommer, inkludert hjertesykdom, demens og depresjon.

Laks

Laks er en type fet fisk som er utrolig populær på grunn av sin utmerkede smak og høye innhold av næringsstoffer, inkludert proteiner og omega-3 fettsyrer. Laks inneholder også noe vitamin D.

Sardiner

Sardiner er små, fete fisker som er blant de mest næringsrike matvarene du kan spise. De innehar betydelige mengder av de fleste næringsstoffer kroppen din trenger.

Skalldyr

Skalldyr rangeres på samme måte som kjøtt når det gjelder næringstetthet. Spiselige skalldyr inkluderer muslinger, bløtdyr og østers.

Reker

Reker er en type krepsdyr. Reker inneholder lite fett og kalorier, men er proteinrike. De er også fulle av andre næringsstoffer, inkludert selen og vitamin B12.

Ørret

Ørret er en annen type deilig ferskvannsfisk, ikke ulikt laks.

Tunfisk

Tunfisk er veldig populært i vestlige land og har lite fett og kalorier mens den har høyt proteininnhold. Det er perfekt for folk som trenger mer protein i dietten, men mindre kalorier.

Relaterte artikler:

Spis mer sunne grønnsaker når du trener

Hvordan redusere kaloriinntaket

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

Om forfatteren

Legg inn kommentar