Spis deg ned i vekt

Spis deg ned i vekt. Lær mer om hvordan du kan spise deg ned i vekt, og hva du kan spise for effektivt gå ned i vekt.

Hvordan spise deg ned i vekt

Det er fullt mulig å spise ned i vekt, og nå idealvekten din med et sunt og balansert kosthold. Du trenger ikke sulte deg ned i vekt, men heller spise mat som gir god metthetsfølelse og på samme tid gir deg et vell av vitaminer, mineraler, fiber, proteiner, karbohydrater og sunt fett.

I denne artikkelen vil du lære mer om hvordan du kan spise deg ned i vekt.

Spis deg ned vekt med grønnsaker

Grønnsaker gir deg masse vitaminer, mineraler og en rekke andre næringsstoffer kroppen trenger. Ved å spise grønnsaker hver dag kan det bidra til at du kan spise deg ned i vekt. Fyll opp fryseren med grønnsaker og spis 500-100 gram grønnsaker hver dag. Stek grønnsakene og fyll på med friske grønnsaker. Krydre etter behov. Grønnsakene skal ikke erstatte annen mat du spiser, men komme i tillegg. Når du spiser så mye grønnsaker i tillegg til annen mat, vil det gi deg en metthetsfølelse, og kan føre til at du spiser mindre annen mat. Det kan ta litt tid å venne seg til det, men når du først har gjort det, greier du deg ikke uten grønnsaker hver dag.

Spis deg ned i vekt med å kutte ut søte drikker

Søte drikker er en sterk bidragsyter til overvekt for mange. Redusere eller aller helst kutt ut brus, juice, søt yoghurt og biola og andre søte drikker. Drikk heller vann, kaffe, naturell yoghurt og biola. Har du fra før av høyt inntak av søte drikker, kan du på sikt merke en stor forskjell på vekten din.

Spis deg ned i vekt med måte

Å prøve å gjennomføre stunt der du halverer kaloriinntaket eller mer, fører sjelden noe godt med seg. Spis som du pleier, men spis sjokolade og annen snacks med måte. Prøv heller frukt og bær som alternativ til godteri. Husk at du skal ha et kosthold du skal leve med, ikke lide under.

Relaterte artikler:

Balansert kosthold når du trener løping

Spis riktig når du trener

Om forfatteren

Legg inn kommentar