Spinning trening

0
58
Spinning trening
Foto: Adobe Stock
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra X-LIFE

7 990,-

5 990,-

X-ERFIT

RUN 100 TREDEMØLLE!

SPAR KR 2000,-Spinning er like utfordrende som det er spennende. Fordelene med en spinningklasse inkluderer vekttap, forbedret styrke og utholdenhet.

Disse fordelene forbedres når innendørs sykling kombineres med annen kondisjonstrening og styrketrening, men du kan enkelt bruke spinning som din primære trening.

Fordeler for kroppen

Spinning er utfordrende, noe som betyr at du sannsynligvis vil se resultater, spesielt hvis du forplikter deg til spinningklasser. For å få alle fordelene, bør du forplikte deg til tre til seks klasser per uke i totalt 150 minutter. Bruk en dagbok eller app for å spore fremdriften for dine treningsmål.

Spinning bygger styrke

For å forbedre styrken, planlegg å sykle minst 150 minutter per uke. Du kan se resultater etter noen uker med vanlige kurs, men du må følge med på timene for å opprettholde resultatene.

Artikkelen fortsetter etter annonsen fra X-LIFE


Kardiovaskulære fordeler

Spinning er en fantastisk måte å forbedre kardiovaskulær helse på. Det ligner på andre former for kondisjonstrening, som løping, svømming og elliptisk trening. Det er ideelt for folk som vil ha en utholdenhetstrening uten å legge for mye stress på leddene.

Forbrenner kalorier

Spinningklasser er en fin måte å forbrenne kalorier på. Avhengig av vanskeligheten og varigheten til klassen, kan du forbrenne 400 til 600 kalorier per time. Du bør delta på timene tre til seks ganger i uken for å se resultatene av vekttap. Det er fortsatt viktig å ha et sunt kosthold som inneholder rikelig med karbohydrater og protein.

Hvilke muskler brukes i innendørs sykling?

Spinning er trening som fungerer på alle de store muskelgruppene. Her er syv områder du jobber med, og hvordan du bruker dem mens du sykler.

  • Kjerne. Du bruker kjernen din til å stabilisere kroppen din gjennom hele treningsøkta, noe som bidrar til å oppnå total balanse, spesielt når du står.
  • Overkroppen. Du bruker overkroppen til å støtte deg selv på sykkelen. Noen klasser inkluderer øvre kroppsøvelser med manualer eller motstandsbånd.
  • Du opprettholder en sterk, stabil ryggrad gjennom hele klassen, som vil bidra til å styrke og tone ryggmusklene.
  • Setemuskler. Kjenn at setemusklene engasjeres med hver tråkk, spesielt når du reiser deg fra setet ditt eller øker motstanden.
  • Lårmuskler. Lårmusklene vil være de viktigste musklene som brukes når du tråkker og klatrer og øker motstanden i «bakker», noe som fører til sterke, tonede bein.
  • Hamstrings. Spinning hjelper deg med å styrke og løsne opp i hamstrings, som løfter pedalen opp for hver syklus og stabiliserer leddene.
  • Legger. Du vil jobbe leggene med hver syklus, noe som hjelper deg med å beskytte anklene og føttene mens du sykler og under hverdagslige aktiviteter.

Relaterte artikler:

Spinning intervall

Kondisjonstrening nybegynner

Annonse fra MILRAB