Slanking? Det er enkelt hvis du gjør det smart

Er målet ditt å gå ned noen ekstra kilo? Orker du ikke tanken på slankekurer? Lær hvordan du skal nå idealvekten og holde den, uten slankekurer som likevel ikke fungerer.

Hvordan gå ned i vekt raskt og effektivt

Hvis du skal ha en varig vektreduksjon er det ingen god idé å rase ned vekt. Å tyne seg selv med minimalt av kalorier over en lenger periode vil før eller senere føre til at du sprekker, og risikoen for at du overspiser når denne perioden er over er stor. Å rase ned i vekt er derfor ikke løsningen. Det er heller ikke slankekurer. Slankekurer i form av pulver og piller er ikke løsningen på for å gå ned i vekt. I verste fall risikerer du helseskader hvis du følger kurer som du ikke vet hva inneholder. For at du skal gå ned i vekt raskt og effektivt må du trene. Det er den beste måten å slanke seg på for at du skal nå din idealvekt og greie å opprettholde vekten. Trene variert med tanke på hva du trener og med hvilken intensitet. Å trene med variert med vekslende intensitet kan bidra til at du øker forbrenningen av kalorier og fett, noe som igjen vil bidra til at du går ned i vekt.

Trening for å gå ned i vekt raskt og effektivt

Hvordan du trener vil ha betydning for hvor raskt og effektivt du kan gå ned i vekt. Som vi allerede har vært inne på, vil hva du trener og med hvilken intensitet du trener for hvor raskt du kan gå ned i vekt. Ha som mål å variere for å gjøre treningen mest mulig motiverende. Å trene med lav, moderat og hard intensitet, kan bidra til at du har maks forbrenning av både kalorier og fett. Typisk vil trening med lavere intensitet over et lenger tidsrom forbrenne mer fett, mens hardere trening vil forbrenne mer kalorier. Noen treningsformer er mer effektiv enn andre, og du må gjøre en vurdering på hva som passer best for deg.

Matplan for å gå ned i vekt

Trening kan få deg ned i vekt uten at du legger om kostholdet, vel og merke hvis du ikke spiser mer. For at du enda raskere skal gå ned i vekt, bør du ha en matplan der du planlegger hva du skal spise. Ikke overraskende kan et sunt og balansert kosthold gjøre at du går raskt og effektivt ned i vekt, og greier å opprettholde vektreduksjonen. Spis mye grønnsaker, frukt, bær og nøtter. Spis mindre kjøtt og spis grove kornprodukter fremfor fine. Kutt ut søte drikker, også juice. Det er tomme kalorier som frarøver kroppen viktige vitaminer og mineraler, og som du legger på deg av. Spis sjokolade, og den trenger ikke være mørk!

Ned i vekt på 2 uker

Gjør et eksperiment der du trener regelmessig annenhver dag i 2 uker, samtidig som du har et sunt og balansert kosthold. Ikke overdriv treningen, og du trenger heller ikke gå på en diett. Spis vanlig sunn mat i normale porsjoner. Sannsynligheten er stor for at du vil ha gått noe ned i vekt, uten at det nødvendigvis har kostet deg veldig mye.

Det er enkelt å gå ned i vekt

Det er enkelt å gå ned i vekt når du trener regelmessig og spiser sunt, men det tar tid. Du blir ikke tynn veldig fort. For å bli tynn veldig fort må du redusere kaloriinntaket drastisk. Det er verken sunt eller en smart må å gå ned i vekt på. Sannsynligheten for at du går like raskt opp igjen er stor.

Relaterte artikler:

Slanking – en enkel metode som fungerer for alle

Den beste måten å slanke seg på

Om forfatteren

Legg inn kommentar