20-50% RABATT!OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

HØSTKUPP!

Slankekur som virker fort

Dietter er ekstremt populære for å gå ned i vekt, men mangler ofte vitenskaplig bevis. Lær mer om slankekurer som virker raskt.

Slankekurer som virker raskt

Dietter lover vanligvis raskt vekttap og andre helsemessige fordeler, men har ofte ingen vitenskapelige bevis som støtter bruken av dem. I tillegg er de ofte ernæringsmessige ubalanserte og ineffektive på lang sikt. Imidlertid er det noen dietter som har vist seg å gi vekttap i kontrollerte studier av høy kvalitet. Dessuten kan disse diettene være sunne, velbalanserte og bærekraftige.

Her er seks dietter som faktisk fungerer.

Atkins-dietten

Atkins-dietten er et proteinrikt, fettfattig kosthold som begrenser karbohydrater og gradvis øker inntaket igjen, basert på personlig toleranse. Studier har vist at det er en av de mest effektive måtene å gå ned i vekt på.

Vegansk kosthold

Veganske dietter har vist seg å være effektive for vekttap i både korttids- og langtidsstudier. I tillegg kan de bidra til å beskytte hjertets helse.

Ketogent kosthold

Ketogene dietter har ofte mindre enn 30 gram karbohydrater per dag. Det er vist at de fremmer vekttap og magefett, og reduserer risikoen for sykdom hos overvektige mennesker.

Paleo-dietten

Paleo-dietten er basert på forfedres spiseprinsipper som fokuserer på hele, ubearbeidede matvarer. Forskning antyder at det kan hjelpe deg å gå ned i vekt og forbedre din generelle helse.

Dukan-dietten

Dukan-dietten starter nesten utelukkende med et proteinrikt kosthold, og tillater andre matvarer isenere stadier. Som andre dietter med høyt proteininnhold, lite karbohydrater, kan det fremme raskt vekttap mens du kontrollerer sultfølelsen.

5: 2 dietten

5:2-dietten er en form for faste som innebærer å spise 500–600 kalorier to dager i uken, og å spise normalt ellers. Det har blitt funnet effektivt for å gå ned i vekt og fett og unngår muskeltap.

Relaterte artikler:

Dietter som virker raskt

Hvorfor lavkarbo virker

Om forfatteren

Nytt sosialt nettverk for skilte og single foreldre


INNSPURT!

Av Spurt

HØSTKUPP!

20-50% RABATT!

OPPTIL 70%

RABATT!

HØSTKUPP!

20-50% RABATT!

INNSPURT!

20-50% RABATT!