Skivet eple med geitost og Balsamicoeddik

0
241
Skivet eple med geitost og Balsamicoeddik
Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-LIFE

Lær hvordan du kan lage en annerledes, enkel og god snacks med eple og geitost. Perfekt når du ønsker noe litt annet enn å bare spise eple!

1 porsjon
Tidsbruk: 5 minutter

Denne utrolig enkle snacks bør være en favoritt blant løpere. Det søte, sprø eplet smaker ogdt sammen med geitost, balanserer søtt og syrlig på en fantastisk måte, og gir smaksløkene noe å jobbe med. Sammenlignet med noen oster laget av kumelk, som Cheddar, har fersk geitost faktisk lavere fettinnhold. Hvis du har tid, kan du la osten ligge i romtemperatur i en time før du spiser den. Hvis du gjør det, får du mer smak ut av osten.

Ingredienser

1 søtt eple
4-5 skiver myk geitost
2 ss hakkede valnøtter
Balsamicoeddik

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-LIFE

HØSTSALG!


Slik gjør du

Skjær eplet i 8 deler og skjær bort kjernen. Fordel geitosten på den ene siden av hver kil. Hell de hakkede valnøttene på en liten tallerken og trykk ostesiden av eplene inn i valnøttene. Drypp lett med eddik.

Næringsinnhold

298 kalorier, 29 g karbohydrater, 5 g fiber, 9 g protein, 18 g totalt fett, 7 g mettet fett, 149 mg natrium.

Relaterte artikler:

Sunn snacks med krydrede pekannøtter

Velsmakende popcorn med kanel, rosmarin og parmesan

Annonse fra X-LIFE