Sett deg mål med kalorikalkulator

0
720
Sett deg mål med kalorikalkulator
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra Brynje of NorwayNår Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også!

Sett deg mål med kalorikalkulator. Bruk SpurtBMR for å beregne ditt kaloriinntak i løpet av en dag.

SpurtBMR

Legg inn dine data som alder, kjønn, høyde og hvor fysisk aktiv du er i SpurtBMR, og velg om du vil redusere vekt, opprettholde vekt eller øke muskelmasse. Legg deretter aktivitetsnivå, og angi hvor mange ganger du trener ukentlig. Klikk “Beregn!” for å få et estimat på ditt daglige kaloribehov.

SpurtBMR

Kalorikalkulatoren viser Basal Metabolsk Rate som kort forklart er antall kalorier kroppen trenger for å opprettholde nødvendige livsfunksjoner. CPM er summen av all fysisk aktivitet du gjennomfører i løpet av en dag, og viser ditt kaloribehov ut fra det aktuelle aktivitetsnivået.

Sett deg mål med SpurtBMR

Ut i fra antall kalorier du har behov for i løpet av en dag, setter du opp en plan for et sunt og balansert kosthold, for at du skal nå dine mål. Ha et balansert kosthold basert på grove kornprodukter, grønnsaker, frukt og bær. Styr unna søte drikker som brus, saft og juice, og drikk heller vann, kaffe og te.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-lifeKundefavoritten Masterfit TP150 er en suveren tredemølle i høy kvalitet til hjemmebruk - storebroren til bestselgeren TP100!

Relaterte artikler:

Mat for løpere

Spis deg ned i vekt

Annonse fra X-LIFEFå 30% rabatt hos X-life på en mengde merkeklær!