Lær hvordan du skal lage en smakfull og sunnere dressing, som et godt alternativ til fetere og mer usunne dressinger.
Gir 4 porsjoner
Tidsbruk: 5 minutter
Kummin gir subtil, jordnær smak, mens Dijon-sennep gir dressingen en jevn konsistens. Dressoingen er perfekt for grønnsaker eller salat, eller i stedet for majones i potetsalat.
Ingredienser
1 ts finhakket sjalottløk
3 ss sherryeddik eller hvitvinseddik
1 ts Dijon sennep
½ ts salt
¼ ts malt spisskummen
¼ kopp ekstra jomfru olivenolje
Kvernet svart pepper
Slik gjør du
Visp sammen sjalottløk, eddik, sennep, salt og spisskummen i en liten bolle. Visp sakte inn oljen og 1 ts svart pepper, eller etter smak. Helvete over salaten.
Næringsinnhold
125 kalorier, 1 g karbohydrater, 0 g fiber, 0 g protein, 14 g totalt fett, 2 g mettet fett, 322 mg natrium.
Relaterte artikler: