20-50% RABATT!OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

HØSTKUPP!

FÅ RABATTKODE OG 10% EKSTRA I RABATT!

Saucony Peregrine ISO

Om vinteren bør løpere vurdere å bytte til en mer robust løpesko med godt grep på glatte og snødekte veier. Saucony Peregrine ISO gir deg godt grep både på is og snø og i terreng.

Denne løpeskoen kan godt sammenlignes med vinterdekk på en bil. Uansett om du løper på snødekte stier eller løper intervall på glatte veier, vil grepet du får til underlaget med Peregrine gi deg en følelse av trygghet og ro. Enten du løper i bygater eller langs vei er Peregrine perfekt. Med ISOFIT konstruksjonen i overdelen, tilpasset foten din, gir Saucony Peregrine ISO samme komfort som tidligere modeller. Ved å kombinere ISOFIT teknologi med Sauconyk’s EVERUN- og PWRFOAM-materialer i yttersåle og mellomsåle, er Peregrine både lett og komfortabelt tettsittende. Skoen veier bare 85 gram mer enn Saucony’s racingmodell. Med Kinvara 9, Peregrine’s aggressive yttersåle og struktur, veier den kanskje mye mindre enn du forventer.

Som for de aller fleste terrengsko er Peregrine ikke ugjennomtrengelig for vått og krevende vær, så det kan være en god idé å ha et ekstra par tørre sokker klar etter løpeturen.

Prisutvikling på Saucony Peregrine ISO løpesko

Om forfatteren

Legg inn kommentar

Nytt sosialt nettverk for skilte og single foreldre


INNSPURT!

HØSTKUPP!

20-50% RABATT!

20-50% RABATT!

OPPTIL 70%

RABATT!

BESTSELGERE!

HØSTKUPP!

INNSPURT!

20-50% RABATT!