Rolig løping i 60 minutter

Rolig løping i 60 minutter. I denne treningsøkta løp jeg med lav intensitet i 60 minutter.

Målet med treningsøkta

Målet med denne treningsøkta var å komme i gang igjen etter en relativt rolig treningsuke, med en intervalløkt og rolig løpetur tidligere.

Gjennomføring av treningsøkt

Exclusive Winter Collection

Denne treningsøkta gjennomførte jeg følgende trening:

60 minutter løping med lav intensitet på asfalt, grusvei og terreng

Jeg følte at det gikk tungt på denne løpeturen, spesielt i motbakkene. Selv om jeg ikke hadde trent mye denne uka, var det vel ingenting som skulle tilsi at det skulle gå så tungt. Jeg tror vi må tilskrive det dagsformen. Løypa gikk vekslesvis på asfalt, grusvei og sti, der mesteparten av løpeturen gikk på asfalt. Selv om treningsøkta var tung, var det herlig i etterkant da jeg var ferdig!

Relaterte artikler:

60 min rolig løping

Treningsprogram for 10 km løp under 60 min

Om forfatteren

Legg inn kommentar

SYKLE TIL JOBBEN?

OPPTIL 40%

PÅ ELSYKLER!