Restitusjonstrening i 12 km

0
210
Restitusjonstrening i 12 km


HØSTSALG!

Opptil 

23%

rabatt!Denne treningsøkta gjennomførte jeg med 12 km restitusjonstrening i variert trening.

Mål med treningsøkta

Målet med treningsøkta var å løse opp i muskulaturen dagen før hard tempotrening på 10 km.

Gjennomføring av restitusjonstrening

Følgende ble gjennomført denne treningsøkta:

  • 12 km løping med lav intensitet

Selv med en dags hvile foregående dag, kjente jeg med tung i beina. Jeg tror at den harde langturen jeg løp for 4 dager siden fremdeles sitter i beina. Det sier litt om hvor belastende harde langturer kan være. Neste langtur kommer jeg til løpe 10 sekunder saktere per km, for å unngå å unngå at det går for langt tid til jeg er ferdig restituert.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-life

30%

PÅ ALT FRA

NORDIC!Relaterte artikler:

Restitusjonstrening for løpere

Restitusjonstid når du trener løping med høy intensitet

Annonse fra X-LIFESX-erfit Indoor 200 er en stødig og solid spinningsykkel for deg som ønsker å komme i form!