Raskeste måten å gå ned i vekt

Glem knallharde dietter der du sulter i uker eller måneder, eller pulver og pillekurer som kan være direkte helseskadelige. Lær deg hvordan du skal gå ned i vekt fortest mulig.

Hvordan gå ned i vekt raskt og effektivt

Hva det vil si og å gå ned raskt kan for mange å være å gå ned 2 kg i uka, eller gå ned 6 kg på en måned. Problemet med en slik tilnærming til slanking er at du må gå på et minimum av kalorier. Du må sulte deg, og det er ikke mye annet du har krefter til å gjøre dersom du skal slanke deg på denne måten. Å sulte deg slank er usunt, og kan ofte føre til overspising når slankekuren er over, som igjen fører til at du går raskt opp i vekt. Å gå ned i vekt fortest mulig handler om å skynde seg langsomt. Slanking er mest effektivt når du trener regelmessig og variert, og i tillegg har et variert og sunt kosthold.

Trening og treningsprogram for å gå ned i vekt raskt

Regelmessig og variert trening der du trener med vekslende intensitet er en effektiv måte å gå ned i vekt på. Når du trener med vekslende intensitet, vil det stimulere forbrenningen din, og du vil forbrenne mer fett og kalorier. For at du skal innarbeide en rutine på treningen, gjør du det ved å følge et treningsprogram for å gå ned i vekt. Et treningsprogram vil gjøre det enklere for deg å vite hva du skal trene, hvor mye og med hvilken intensitet. Sett derfor opp et treningsprogram som til enhver tid har en progresjon og er i takt med hva kroppen din tåler av belastning.

Hva du må spise for å gå ned i vekt fort

Hva du spiser vil ha stor betydning for i hvilken grad du skal nå ditt vektmål, og om du greier å holde vekten du ønsker. Et sunt kosthold er viktig for at du skal kunne spise deg mett til hvert måltid, og på samme tid få i deg færre kalorier. Sett opp en matplan for å gå ned i vekt. Kostholdsplanen bør inneholde rikelig med grønnsaker, belgfrukter, bær og frukt. Spis en liten håndfull nøtter hver dag. Spis grove kornprodukter, fullkornspasta, villris og poteter. Kylling, fisk og egg er gode alternativer. Styr unna sukker og sukkerholdige drikker, også juice. Drikk vann, kaffe og te.

Hvor lang tid tar det å gå ned i vekt

Jo mer du prøver å gå ned på et kortere tidsrom, jo større sannsynlighet er det for at du sprekker og går like raskt opp igjen. Den smarte måten å slanke seg på er å gå ned gradvis, sakte, men sikkert, på en måte som gjør at du slipper å lide deg gjennom uker og måneder med sulting. Trener du og har et sunt kosthold, vil det bidra sterkt til at uttaket av kalorier er større enn inntaket, og du går ned i vekt. Denne vektreduksjonen vil være mindre, men du går ned jevnt og trutt, og øker sannsynligheten for at du skal greie å holde vekten på sikt. Slanking handler om å endre livsstil, ikke gå ned 10 kg i løpet av en måte, for så å gå like raskt opp igjen. Opp og ned og like langt.

Relaterte artikler:

Hvor fort kan må gå ned i vekt

Slik slanker du deg på en sunn måte

Om forfatteren

Legg inn kommentar