Rase ned i vekt

Det er fullt mulig å rase ned i vekt på en uke eller to gjennom knallharde dietter og slankekurer, men sannsynligheten er stor for at du går like raskt opp igjen.

Hvordan gå ned i vekt fortest mulig

Hvordan gå ned i vekt fortest mulig er målet for veldig mange som slanker seg eller har planer om å gjøre det. Utfordringen med denne tilnærmingen til slanking er at du må ty til knallharde dietter eller slankekurer som kan være direkte helseskadelige. For å rase ned i vekt er du nødt til å leve på et minimum av kalorier, og det er de færreste av oss som klarer å gjennomføre det særlig lenge. Sannsynligheten for at du sprekker er stor, og etter en sprekk står du i fare for å å overspise, og vipps så er du raskt tilbake til samme vekt eller mer. Du blir en jo-jo slanker, i en evig runddans der du går opp og ned i vekt, helt du ikke gidder mer. Hvordan gå ned i vekt raskt og effektivt handler ikke om å sulte seg i uker eller måneder, men å trene regelmessig og ha et sunt og balansert kosthold. Ved å bruke denne fremgangsmåten går du kanskje ikke ned like raskt, men kan være en effektiv og sikker måte å gå ned i vekt og opprettholde vekten. Trening og sunt kosthold er en sunn måte å slanke seg på, og du slipper å gå sulten som en ulv i uker og måneder. Hvordan gå ned i vekt handler altså ikke om å gå ned 10 kg eller mer på kortest mulig tid, men ha en gradvis vektreduksjon over et lenger tidsrom, som gjør at du slipper å lide når du skal slanke deg. Å rase ned i vekt på 2 uker er verken sunt for kroppen eller for psyken din.

Hvordan gå ned i vekt fort uten å trene

Hvis det sitter langt inne å komme seg ut for trene, er det fullt mulig å gå ned i vekt uten å trene. Da må du ta tak i kostholdet ditt. Enten du trener eller ikke, så må inntaket av kalorier være mindre enn uttaket. Det blir enklere med et sunt og balansert kosthold. Sett opp en matplan for å gå ned i vekt. I denne planen bør du ha rikelig med grønnsaker, belgfrukter, bær og frukter. Nøtter i moderate mengder er også sunt. Spis grove kornprodukter, fullkornspasta, villris og poteter. Kylling, fisk og egg er gode alternativer. Styr unna sukker og sukkerholdige drikker, også juice. Hold deg til naturellyoghurter. Husk at kunstige søtningsstoffer på mange måter er enda verre enn hvitt sukker. Om du ikke går fort ned i vekt uten å trene, vil et sunt kosthold bidra til at du går ned i vekt sakte, men sikkert, men det fordrer at du ikke overspiser.

Rase ned i vekt på 2 uker

Hvis du fremdeles er tvil om det er lurt å rase ned i vekt eller ikke, kan du gjennomføre et eksperiment. Sett av 2×2 uker der du de første 2 ukene gjennomfører en knallhard diett med lite kalorier (ikke slankekurer med pulver eller piller!). Etter at du er ferdig med disse 2 ukene går du over til å spise normalt igjen. Etter nye 2 uker gjennomfører du en periode der du trener regelmessig (minimum annenhver dag) og har et sunt og balansert kosthold, og når du er ferdig med denne perioden. Evaluere disse periodene, og skriv ned hvordan du føler deg i etterkant av disse 2 to-ukers periodene. Hvordan gikk det? Hvilken metode vil du foretrekke? Sannsynligheten er stor for at du er helt gåen etter 2 uker med knallhard diett. Se ikke bort fra du kommer til å fortsette med regelmessig trening og et sunt kosthold etter du er ferdig med den andre 2-ukers perioden.

Relaterte artikler:

Raskeste måten å gå ned i vekt

Hvor lang tid tar det å gå ned vekt

Om forfatteren

Legg inn kommentar