ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |Proteinrik og smakfull sursøt tofu

Lær hvordan du skal lage en en proteinrik tofu med brun ris og tofu, ideelt for å fylle energilagrene og fremskynde restitusjon etter løpeturen.

Gir 4 porsjoner
Tidsbruk: 45 minutter

Proteinrik tofu og høykarbo brun ris gjør denne tofuen ideell for å reparere muskler og gjenopprette energilagre etter en løpetur. Ingefær bidrar litt ekstra for raskere restitusjon. Forskning viser at ingefær inneholder forbindelser som kan lette muskelsmerter etter trening, ved å dempe betennelsestilstander. Mens løpere trenger å etterfylle tapt natrium etter en løpetur, vil bruk av soyasaus med lite natrium og grønnsaksbuljong bidra til å holde saltinntaket ditt på riktige nivå og balansere elektrolyttnivåene.

Ingredienser

1 kopp brun ris
1⁄3 kopp grønnsaksbuljong
2 ss riseddik
2 ss ketchup
1 ss soyasaus med lite natrium
1 ss brunt sukker
2 ts maisstivelse
1 ss rapsolje
1 pakke (400 gram) fast tofu, kuttet i terninger
1 rød paprika, skivet
2 kopper brokkoli-blomster
3 vårløk, skivet
2 fedd hvitløk, skivet
1 ss skrellet og skivet fersk ingefær
1 kopp ananasbiter

Slik gjør du

Kok risen i henhold til pakningsanvisningene. I mellomtiden, visp sammen buljongen, eddik, ketchup, soyasaus, brunt sukker og maisstivelse i en liten bolle. Varm oljen i en wok eller stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett tofu og kok i 4 minutter, eller til tofu er brunet. Ha det over på en tallerken. Legg paprika, brokkoli, scallions, hvitløk og ingefær i woken. Stek under omrøring i 1 minutt, eller til paprikaen er mør. Tilsett tofu, ananas og buljong blandingen i wok. Stek i 1 minutt. Server over den brune risen.

Næringsinnhold

434 kalorier, 61 g karbohydrater, 7 g fiber, 22 g protein, 14 g fett totalt, 2 g mettet fett, 253 mg natrium.

Relaterte artikler:

Saftig Thai biffsalat med mint

Nydelig søtpotetsalat med spinat og bacon

Om forfatteren

Legg inn kommentar